Nak buat teka teki lah!!

Aku keboringan dan mengantuk nih... tiba-tiba datang idea nak buat teka teki nih... ada hadiah woo...

Alaa saja seronok-seronok...

Jawapan boleh letak kat entri ni.. jawapan siapa yang tepat, betul, memenuhi kehendak aku dan pantas dikira sebagai pemenang. Boleh teka sekali jer.. dah letak jawapan tak bleh ubah-ubah dah aa.. Err.. sila letak jawapan korang berserta email yer.. senang aku nak contact... tak de email walaupun menang, kira batal laa.. aku amik yang kedua laa... Boleh kan?! hee...

Tarikh tutup hari ni (13 April 2011) jam 5 petang... 9 malam.. macam kejap sangat laa pula kalau sampai petang nih.. huhuhu atau **bila aku dah jumpa pemenang!!  **update 2.42 petang 13/4/11


Soalannya bertaip macam nih..


  1. Apa maksud AMRAFAHAN?
  2. Pukul berapa Auni Auni Auni lahir?
Hadiahnya RM 10 tunai... 




Err.. wife aku iaitu pengguna id hanyzaini tak boleh masuk aa.. dia dah tau jawapan... :)

Ulasan

Huszaini berkata…
susah ekk soklan? huhuhu
CAK berkata…
jawapan no 1:
Aqil Mohd Rayyan Auni Faqihah Auni Haziqah AUni Naqibah.
jawapan no 2.. jeng jeng jneg. 5 ringgit pun jadik la.
fashah84 berkata…
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
CAK berkata…
A qil
M uhammad
R ayyan Bin Huszaini
A uni
F aqihah Binti Huszaini
A uni
H aziqah Binti Huszaini
A uni
N aqibah Binti Huszaini


16 Nov 2009.
3.07 petang lahirlah Auni Faqihah, 3.09 petang lahirlah Auni Haziqah, 3.10 petang lahirlah Auni Naqibah,

hebat tak aku. aku suke2 je ni
fashah84 berkata…
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
~...AmALinA....~ berkata…
nak join la..hihihi

soalan 1
Amrafahan.... berkenaan dengan nama keempat-empat anak, yang digabungkan huruf depan diaorang...

Nama anak-anak...
A qil
M uhammad
R ayyan Bin Huszaini
A uni
F aqihah Binti Huszaini
A uni
H aziqah Binti Huszaini
A uni
N aqibah Binti Huszaini

di entri Kenapa Amrafahan?

soalan 2
jam 3.07 petang lahirlah Auni Faqihah, 3.09 petang lahirlah Auni Haziqah, 3.10 petang lahirlah Auni Naqibah,

di entri Selamat Hari Lahir Sayang Sayang Sayang Abah & Mama!!!
fashah84 berkata…
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Axie04 berkata…
OLO
SUSAH LA


TAPI NAK CUBA JUGAK
1. AQIL MOHD RAYYAN AUNI FAIQIHAH AUNI HAZIQAH AUNI NAQIBAH

2.AUNI FAQIHAH 3.07 PTG
AUNI HAZIQAH 3.09 PTG
AUNI NAQIBAH 3.10 PTG

EMAIL : axie04@yahoo.com

OK X JAWAPAN SAYA
HUHU
erkk..
memang pengunjung tegar blog ni tahu la jawapan ni...
sy yg bile ada masa lapang je baru bukak blog...hehehe


aCap
Nini D.. berkata…
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nini D.. berkata…
saya nak join jugak....



Jawapan soklan 1.
Aqil Mohd Rayyan Bin Huszaini
Auni Faqihah Binti Huszaini
Auni Haziqah Binti Huszaini
Auni Naqibah Binti Huszaini


Jawapan soklan no.2

Auni Faqihah 3.07 Ptg
Auni Haziqah 3.09 Ptg
Auni Naqibah 3.10 Ptg


email : sparklemaneh@gmail.com
Huszaini berkata…
lagi2... masih dibuka... masih tidak memenuhi kehendak aku.. hehehehe...
rara pinkmafia berkata…
alamak.kena setadi dulu ni.
fashah84 berkata…
Soalannya bertaip macam nih..


Apa maksud AMRAFAHAN?
gabungan huruf awal nama anak2..
Aqil Mohd Rayyan Auni Faqihah Auni Haziqah AUni Naqibah.

Pukul berapa Auni Auni Auni lahir?
3.07 petang lahirlah Auni Faqihah, 3.09 petang lahirlah Auni Haziqah, 3.10 petang lahirlah Auni Naqibah

email-fashah84@yahoo.com
SyUhAdA berkata…
nak join..

Aqil
Muhammad
Rayyan Bin Huszaini
Auni
Faqihah Binti Huszaini
Auni
Haziqah Binti Huszaini
Auni
Naqibah Binti Huszaini


Auni Faqihah Binti Huszaini - 3.07 Ptg
Auni Haziqah Binti Huszaini - 3.09 Ptg
Auni Naqibah Binti Huszaini - 3.10 Ptg
SyUhAdA berkata…
lupa tggl emel plak..

syuhadasalleh@gmail.com
ieka berkata…
nk cuba naseb gaklh:-
maksud AMRAFAHAN:
A=aqil
M=Muhammad
R=rayyan
A=auni
F=faqihah
A=auni
H=haziqah
A=auni
N=naqibah

Auni Auni Auni lahir pd pkl:-
auni faqihah=3.07ptg
auni haziqah=3.09ptg
auni naqibah=3.10ptg

zulaikha.iman@yahoo.com
Huszaini berkata…
haa... dah dapat pun pemenang nya...

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!