Rabu, 13 April 2011

Auni dan Auni bila ikut abah bekerja....

Lama dah cerita ni.. 2 3 minggu dah... lupa nak cerita kat blog.. hari ni belek-belek tipon jumpa gambar diorang nih.. boleh lah nak cerita disebalik gambar nih...

Hari Ahad duluuuu... heee... lama laa sangat kununn!! Aku dan wife kena kerja... Jadi kami bahagi anak-anak sorang 2... cehh.. macam matematik nak bahagi bahagi nih... hehehe... Mama bawa AMR dan AH, aku bawa AF dan AN.


Mama bawa diorang ke opis mama, aku bawa ke tempat aku tolong sepupu aku niaga.. hermmm... memang tak jadi kerja aa... tak boleh buat kerja sangat... nasib laa kat situ ada anak buah aku yang rajin melayan diorang... Mula-mula letak dalam stroller jer.. lepas tu dah boring agaknya.. mengamuk nak turun stroller... nak berjalan-jalan... aku tak larat nak kejar aa... Sebab tu letak atas meja niaga.. suka sakan diorang nih!!





Seronok si Auni dan Auni ni dapat baring dan main atas meja nihh... buat macam kat rumah jer.. hehehe...


7 ulasan:

Izan Ishak berkata...

sonoknya ikut abah pi niaga ye. tp betullah...kalau dah lama2 tu dorang ye. hikhik...

Izan Ishak berkata...

*kalau lama2 dorang boring ye~

mamaelly berkata...

hihih kat mana2 pun boleh eh..bagus...

waniewadec berkata...

saya nak beli yang tgh hisap botol tu, bleh?

Huszaini berkata...

Izan: haah memang boring lagipun kat situ panas kan..

mamaelly: hehehe.. asal boleh! belasah jer!

wanie: hepp... bukan untuk dijual! huhhuhuhu

Mama Kembar 3 berkata...

ammmboiii padan laaa laku berniaga, guna model cun melecun posing atas meja rupanya... hehehe ;-)

kertaskoyak berkata...

haha..sedap nye cik auni2 landing..msty auni sowg g rndu kt auni2 ni..hee..kne pisah lak..hehe

exabytes unlimited