Ermmm sedapnya!!!!


Saja nak test pic say editor... hehehe

Ulasan

Mama Kembar 3 berkata…
walaupun rambut serabut, still cute!

btw, pic say editor tu dlm software apa?
Huszaini berkata…
err.. pic say editor pro ni software dalam tipon android... entri ni guna tipon post kat blog, edit guna pic say editor nih..

paham ke? hehehe
comeynyer auni haziqah nie.. hihiih
betol kan?
Huszaini berkata…
eeerrrrr...... betul nama dia auni.. tapi tak pasti auni mana.. kekekeke kena tanya mama dia aa.... hehehehe
Izan Ishak berkata…
oohhh...abah auni pun confuse ni auni mana ye. sedap makan fries ke tu?
Huszaini berkata…
Izan: haah ... heehehe... feberet Auni Auni Auni

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!