Peraba ditangkap!

Pagi tadi aku pergi tolong sepupu aku berniaga di pasar karat Stadium Shah Alam.. Tau tak tempat tu?! Ada jual macam-macam benda... dari sekecil-kecil pin rambut sampai laa ke sebesar kereta... gajah aku tak jumpa lagi orang jual kat situ.. uhuhu

Berbalik pada tajuk aku tu.. tapi masa aku tengah kemas-kemas barang sebelum balik, aku dapat tangkap seorang peraba nih!!! Ada ke patut dia seluk dalam kain baju kurung awek nih!! sungguh kurang sopan!! Nasib laa aku nampak!! Dapat laa aku halang dari kejadian lagi teruk!! Berani betul dia meraba masa orang tengah ramai masa tu!!!


Tengok gambar nih!!! huhhh!!! Kurang sopan sungguhh!!!

Muka tak takut langsung!

Tapi pelik!! Bila aku perhatikan, awek ni diam jer!! Awek ni tak de perasaan ke?!! Macam suka jer kena raba??!!




Ehh! Aku kenal brother nih! Ni brother yang niaga sebelah tapak aku nih!!! Apasal dia nak meraba awek nih pulak!!




>





>


OOhhh... rupa-rupanya dia nak kemas barang-barang dia... dia nak balik dah!!



Err... jangan marah aa... seronok layan sembang dengan brother ni, peramah dan lawak! :) Brother ni jual baju bajan.. murah-murah woo!! Wife dia buat sendiri!! Bang Rahim, aku nak komisen yer!! Dah tolong promote nih!! heehehe Chill ok!!  heee.....

Dapatlah aku 'tangkap' gambar brother ni masa tengah meraba awek nih!! hehehehe

Ulasan

||aLeaSaRa|| berkata…
alah bro ni nasib baik kite tak bako bro tu he3....huish best nye lama tak ke sana.
MamaEma berkata…
pg td sy pegi sana.dah lm tk ke sana.,
ZamMY berkata…
di awal bacaan entry ni, aku bengang gilak tgk muka bro tu... siap dlm ati ckp 'eeii gile seks ke org tua ni'.. tp di akhir bacaan, aku insap.. ko ni zaini, saje je tau.. :p
~: nisa :~ berkata…
alahai... saspen je.. ingatkan betol2..
Mama Kembar 3 berkata…
hampeh!!! tipah tertipu dah hahaha!
Huszaini berkata…
chill ok! chill! hehehehe
waniewadec berkata…
ciss!!..tertipu lak
Huszaini berkata…
wanie: err.... bukan niatku.. kekekee
Yaati Nor berkata…
ini nampaknya entri kurang asammm...jawa...sakit jiwa aku baca..ms bujang sllu gi pasar stadium ni..wajib makan laksa dan ku tiew..lps kawin..baru2 nie ada gi..mmg best..tp nak beli belah kena bwk bakul yg ada roda tu..tarik sennag skey..dengan nak jejar anak lg..tak terkejar yeop...

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!