Kita terjah kembar nih!!!! yeargghh!!!

Mai kita terjah kembar nih!!

Makin ramai geng kembar di blog aku jumpa.. di Facebook lagi laa ramai!! Nanti aku update lagi list kembar aku tu... yearghh!!!

Comel kan mereka-mereka ni!!


Kembar Nasiff dan Wasiff . Terima kasih pada pada Azwaimran sebab beritau aku blog kembar nih...

Dicilok dari blog mama diorang..

Dan kembar yang dah besar umur lapan tahun, Kembar Shafizah dan Shafiqah

Dicilok dari blog mama diorang juga! hee...

Ulasan

faisal apardi berkata…
wah makin ramai blog kembar...yg paling best baca kisah mcm mana mak bapak dorng jaga kembar2 ni..mcm2 cite ade..hahah

faisalapardi.com
mama maman berkata…
cumilnyer.... suka tgk kembar2 nih....:)

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!