Rabu, 13 April 2011

Pemenang teka teki!



Terima kasih pada yang sertai teka teki aku nih... aku dah jumpa pemenang nye laa... memenuhi syarat dah kehendak aku.. :) pada yang tidak berjaya, boleh cuba lain kali yer... err.. kalau ada laa.. kalau aku buat lagi...

Syarat-syarat nya...

jawapan siapa yang tepat, betul, memenuhi kehendak aku dan pantas dikira sebagai pemenang. Boleh teka sekali jer.. dah letak jawapan tak bleh ubah-ubah dah aa.. Err.. sila letak jawapan korang berserta email yer.. senang aku nak contact... tak de email walaupun menang, kira batal laa.. aku amik yang kedua laa... Boleh kan?! hee...

Jawapan yang menepati syarat-syarat diatas ialah

ieka dengan alamat emailnya : zulaikha.iman@yahoo.com

Tahniah yer! Nanti saya transfer hadiah ke akaun awak yer!

4 ulasan:

Ayu Firzara berkata...

Assalam,
Jom bawak wife shopping di butik saya...pelbagai pakaian muslimah....cun2...

http://firzaracollection.blogspot.com/

ieka berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ieka berkata...

anywy,jazakalLahhi khairan kathira pd abah triplet sfmly..moga Allah merahmati kalian sekeluarga..

Huszaini berkata...

tq ieka! tahniah yer!

exabytes unlimited