Isnin, 20 Disember 2010

Mereka ni kembar juga tau!!! - Update 20 Dec 2010

Untuk update yang terkini sila ke Geng Kembar

Assalammualaikum dan salam sejahtera!!

Haahh... dah lama gila aku nak buat entry pasal kembar ni... tapi tak berkesempatan langsung!!

Sempena geng-geng kembar ni... entry ni aku tujukan khas untuk mereka-mereka yang ada anak kembar.. tak kisah laa kembar 2 ke kembar 3 ke kembar 8 ke! err.. ada ke??!!

1) Mula-mula aku nak cerita kembar tiga dulu!

ni blog dia.. kembar dia semua lelaki, Fahmi, Faris dan Fauzi...


2) Pastu kembar 2 Blog dia ni haa... Dua-dua perempuan Elly dan Emmy


3) Yang ni pun kembar 2 juga, Affan dan Afnan... ni blog dia...


4) Kembar 2 juga.. Aidan dan Aryan.. blog dia ni ha..


5) Kembar 2 lagi.. ramaikan kembar 2 nih!! Blog dia... nama anak dia sedap... Qhushairy dan Qhuzhairy 


6) Lagi kembar 2... ni blog dia... ni geng abah/papa yang buat blog... bleh geng dengan aku! hehehe  kembar ni dipanggil Along dan Angah...


7) Paling akhir untuk kali ni, Blog arwah Kak Aishah... mama kembar 3 juga... semua perempuan... Boleh baca kat sini kisah kak aisyah... ni blog dia...


UPDATE!!! - 10 DEC 2010 - 11.47 AM.

8) Ini geng yang terbaru! Kembar Sara &  Kyra


9) Haa... kan betul aku ni pelupa... ada lagi ni.. nama kembar ni Aryan dan Arman



UPDATE!!! - 10 DEC 2010 - 17.00 PM.


10) Ok ini pula kembar Irfan dan Irdiena Best! Sebab kembar sepasang!!

 


UPDATE!!! - 12 DEC 2010 - 18.37 PM.

11) Haaa yang terkini!!!!!!!! Kembar 3 lagi!!!!!!!!!!! Ramai rupanya kembar 3 nih!!! Nama diorang Alya, Niesa, Syasya


UPDATE!!! - 16 DEC 2010 - 4.01 AM.

12) Untuk hari ni, aku update 2 geng lagi...  mula- mula Aleesa dan Aleeya


13) pastu Syasya dan Syaza... ramai rupanya geng kembar perempuan ni...


UPDATE!!! - 17 DEC 2010 - 2.21 AM.

14) Haa... ni best... kembar yang dah besar! Boleh buat menantu... Bakal Ustaz ni... Udin dan kembarnya


15) Ni kembar lelaki comel sangat!! Hariz dan Hasif


UPDATE!!! - 20 DEC 2010 - 11.35 AM.


16) Jumpa kembar 3 lagi!!! Tengok ni Permata Ibu.. Ramainya geng!!!


17) Waa... jumpa lagi geng kembar..... tengok nih!! klik sini


18) Huhuhuh... nak doploh orang geng dah!! Tengok yang ni pula!! klik sini


19) Ini yang terbaru.. baru lahir pada 14/10/2010 hari tu.. keisha & kashif


Pada geng-geng kembar yang lain... bolehlah beritau aku korang ada kembar gak... maklumlah aku nih manusia biasa... kadang-kadang terlepas pandang gak... nanti aku update kat sini yer!!

Pada kawan-kawan yang tidak suka blog nya di print kan screen.. silalah beritau aku, supaya aku boleh me remove kannya dari sini... perhh ayat... meremovekan!! kekekke....

Sekian terima kasih... betulkan aku jika tersilap!!

43 ulasan:

::..Dia daYa..:: berkata...

Wah, seronok nya da anak kembar !!
comel

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ berkata...

bestnyeeeeeeee!
de gak impian nak anak kembar..hehe~
I'Allah.
*ckp cm org da kawen plak;p*

Mama Kembar 3 berkata...

Salam Abah, thanks for this post! Best kan ada ramai geng kembar, Mama sronok baca pengalaman & crita anak kembar masing masing :-)

ummie berkata...

salam...saya ade kembar juga...hihi...bolehla sy join geng kembar nih...best juga ade geng camni kn...salam perkenalan...

Huszaini berkata...

DD: tq!

INN: boleh InsyaAllah... nanti saya reveal rahsia camne nak dapat kembar!

MK3: hehehe... welkem! Memang seronok!

U: Okeh nanti saya update entry nih!! Tunggu!!

KINA berkata...

hai hai hai kawan lupa kita ker..sedih la macam ni..hahaha

Izan Ishak berkata...

ohhh...terharu kejap!
thanks huszaini sebab buat n3 khas utk kembar2 kat sini...

**lepas ni boleh plan buat gathering nih...sure best kan!

Huszaini berkata...

Kina: maap yer! ok dah boh dah!

Huszaini berkata...

II: sama-sama!

kella berkata...

best nya ada kembar ni... teringin gak nak kembar... kot kot ada rezeki Allah nak kasi.. :)

||aLeaSaRa|| berkata...

huhu...ngaper lupa kat kite...nak jugak..nak jugak tau.Alah kembar dah besar tapi boleh kan wink...wink..

KINA berkata...

yeahhhhhhhh suka suka.............. mekasihhhhhhhhh

Huszaini berkata...

alea: Okeh dah!

Sesiapa ada lagi kembar beritau aku yer!

||aLeaSaRa|| berkata...

yuhuu...suka sangat terima kasih.Bilalah nak buat gathering kan

Mariana berkata...

besh giler dapat kembar

Huszaini berkata...

M: Alhamdullillah. rezeki Allah beri....

ummie berkata...

wah...dah update...thanks...suka.....bolehla kita buat gathering camnih...hehe

Muslimah Optimis berkata...

salam klik klik dari MO....

wah, syoknye dapat anak kembar..cumel-cumel plak tu....

tq kak lawat laman MO...

nak panggil kak ke ek?? MO baru 23..huhu...

Huszaini berkata...

U: boleh! boleh! silalah aturkan! hhehe

MO: kakak ko panggil aku?!! hadoii yaii!! kena potong janggut dengan misai ler jawabnye.... pastu pakai tudung... kekekeke... MO buleh panggil saya abang zaini sudah... cewahh! abang! malulah makk!!! kekekeke

Miss Yaty berkata...

anak sedare yaty twin kembar..2 2 lelaki..kembar tak seiras :)

munna berkata...

sukanya tgk kembar2 ni semua comey2 semuanya

Muslimah Optimis berkata...

alamak.. tu la MO ni main terjah je.. adeiii.. ingatkan maknye yang punya blog sekali bapaknye pulak...

adeiiii...

huhu

sorry....

Sya Isya berkata...

suka lah tengok kembar-kembar ni. pakcik Sya pun kembar, hari tu siap tersilap panggil lagi. wakaka..bikin malu saja. pakcik sendiri pun boleh tersilap.

Thanks sudi jadi follower blog Sya, eh.

Huszaini berkata...

MY: kalo ada blog dia.. bleh update sini..

M: Alhamdullillah anugerah Allah

MO: Haa.. tau takpe! kekeke

SI: Suruh pakcik sya buat blog.. bleh update sini! :)

Amy Syaquena berkata...

As'salam..

suke tengok anak2 kembar nie..

n!da berkata...

hai. salam singgah.
fyi, arwah kak aisyah tu my ex-ofismate.
alfatihah buat arwah.

kte satu rumah 101.
pbasya! oke. ^^

KINA berkata...

eh eh nk buat gether ker? encik amrafarhan awak aturkan la..heheeh

jgn lupa jemputtt sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ida berkata...

Salam...

Im a mother kepada anak kembar jugak..hehhe kembar dua sahaja..both girls.aleeya n aleesa..my blog, kalau sudi2 melawat..
http://ida-homelicious.blogspot.com

Elly & Emmy berkata...

wah abah.. mekasih yer buat review pasal kembar ni.. byk betul geng2 kiter ni.. kalau gethering mesti kecoh ni..

~farhana fabulous~ berkata...

comelnyeee sume twins tu...

Oda Alill berkata...

nak anak kembar juge...

adex-aieda berkata...

salam kenal.....nak masuk list jugakkkkkkkkk

Huszaini berkata...

AS: saya juga!

N: Hi jiran.. oohh yeker.. macam mana keluarga dia sekarang? teringin nak melawat diorang...

K: Hehehe..... err..... saya ke peng incasnyer? huhuhu.... buat sama-sama boleh aa... buat kat wetland putrajaya ok?

i: Ok dah update. Welkem!

EAE: sama-sama! kompom kecoh!!

ff: Alhamdullillah!! Subhanallah!

OA: Amin! moga dapat kembar juga!

aa: ok beres!!! welkem!!

n!da berkata...

last tgk family die mase diorg amik barang kt ofis.

yg kecik umo 4 tahun tu mcm xtau ape. kesian.

Ibu faheem berkata...

Salam..terujanya tengok anak2 kembar ni semua..comel2.. :)

Huszaini berkata...

N: Ooo... sedihnya..

IF: terima kasih! jangan lupa visit mereka! :)

anakibu berkata...

thanks too amrafahan...krn sudi link kan triplet kami.......

Sepatu Hijau berkata...

salam...


nak beranak kembar jugak la.....

Huszaini berkata...

ai: welkem!

SH: boleh! InsyaAllah

sesiapa nak bagi pendapat pasal gathering boleh pergi ke sini

http://amrafahan.blogspot.com/2010/12/tapak-perkelahan-gathering-geng-kembar.html

nabilla syima berkata...

slm ayh kembar 3...
nak pinjam ayh kembar 3 nya entri ni blh tak?nabilla nak wat entri psl kembar2 ni sume....

Huszaini berkata...

NS: ok boleh.. jangan lupa promote amrafahan!! hehehehe... malu ai! mintak orang promote2 nih!!!

nabilla syima berkata...

ok tq ayh kembar 3..akn menyusul nnt.....

Huszaini berkata...

Ok kawan-kawan, komen di sini akan ditutup, disambung di page baru yang saya buat khas untuk geng kembar.. boleh rujuk kat sini

http://amrafahan.blogspot.com/p/geng-kembar.html

atau klik kat GENG KEMBAR sebelah Home kat atas tu..

Segala update akan di buat di page Geng Kembar

Terima kasih...

exabytes unlimited