Rabu, 24 November 2010

Al Fatihah untuk Arwah Puan Aishah - ibu kembar 3 perempuan

Al Fatihah untuk arwah Pn Aishah ibu kembar 3 perempuan yang telah meninggal dunia pada 22 Nov 2010 (betulkan aku kalau tersilap) kerana terjatuh didalam bilik air...

Aku, wife dan kembar 3 aku pernah berjumpa dengan kak aisyah ni hospital putrajaya sewaktu kami sedang menunggu untuk ambil ubat di farmasi. Masa tu dia tengah mengandungkan kembar 3 dia ni... Dia datang jumpa dan tegur kami sebab nampak kembar 3 ni.. dia pun cakap dia tengah mengandung kembar 3... Masa tu aku rasa seronok sebab jumpa geng hehehe... rasanya masa tu dia kena tahan wad sebab ada darah tinggi semasa mengandungkan kembar....

Setelah sembang lebih kurang... kami pun berpisah... sampai laa semalam aku tak dengar berita dia... Wife aku beritau, kakak yang kembar 3 kita jumpa kat hospital tu dah meninggal... aku terkejut dengar berita tu... jodoh dan pertemuan tu ketentuan Allah, kami tak sempat jumpa dia lagi... cuma dapat berita sedih ni jer...

Al Fatihah untuk arwah kak aisyah.. moga rohnya ditempatkan dikalangan orang yang beriman.. Moga keluarga arwah tabah, sabar dan kuat hadapi dugaan ini...

Ini blog dia... aishah kenangan terindah

Ni gambar kembar 3 arwah kak aisyah.. comel-comel anak dia... Mohon kebenaran untuk share gambar yer...


Kembar 3 Arwah Kak Aisyah - Sumber aishah kenangan terindah

13 ulasan:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

kina pun rasa kehilangan arwah kaka aisyah. walaupun kenal di alam maya nie. rasa mcm pernah jumpa je. abg nie kira beruntung dpt jumpa arwah. mari kita sama² berdOa agar arwah ditempatkan ddikalangan org² beriman.amin..

Mariana berkata...

al-fatihah...
Allah lebih menyayangi
dah follow u...follow me back ya
dah add ur link also
http://diarialeesya.blogspot.com

mizz sue berkata...

Al_Fatihah..arwah seorang yg baik

Cik Jue berkata...

arwah memang seorang yang peramah...kita rasa kita kenallah encik sekeluarga..sebab selalu jumpe time pi appoiment kat hosp putrajaya...salam kenal...

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

salam sinngah

tertengok ur blog dari blog Kembar TIga

takziah utk arwah
sy pon erkejut semalam baru tau..al fatihah..

eMMe berkata...

terkejut dgr berita ini
Takziah buat keluarga arwah
sian anak2 dia..kecil2 lagi...

de' Elle berkata...

ya Allah benar ka? baru aje link ngn blog beliau minggu lalu..rasanye arwah ade buat entry post 21Nov kan..tak sangka itu entry terakhir..Alfatihah..sperti tidak pcaya..kasihan anak 3kembar & 3adikbradik yg lain,.,Allah yang maha mngetahui & mngatur sgalanya.

Huszaini berkata...

kina: Al fatihah pada arwah semoga lebih tenang di sana..

Mariana: InsyaAllah...

MS: ya betul...

CJ: kalo jumpa lagi tegurlah.. kami ke hpj tu dah macam pegi taman permainan kanak2.. si aqil dah hafal tempat tu... hehehe

Rose: tq yaa..

emme: kita yang hidup ni sedekahlah al fatihah pada yang dah tiada....

de elle: Allah Maha Besar...

Amirrah Zawani berkata...

sedihnyaa.. meremang bulu roma baca.. Allah lebih menyayangi dia.. :(

Huszaini berkata...

AZ: Betul tu... kita yang hidup ni keenalah sentiasa beringat pada Nya.

~ yus ~ berkata...

Al-Fatihah.

Saya ada dengar cerita ni dari biras saya. Dia dulu satu office dengan akak tu..tak sangka jumpa blog dia dari blog ini.

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ berkata...

al-fatihah buat arwah..

aizati azman berkata...

baru baca post ni hari ni.
arwah tu wife cikgu skola rendah sy dulu.
cerita sbb kematian dy ni sama mcm ayah sy cerita pasal wife cikgu saya tu.
n bila bukak blog dy scroll gambar semua tak sangka org yang sama.
sedih sbb anak dy kecik2 lg.
semoga ALLAH meletakkan dy dikalangan org2 beriman. amin.

exabytes unlimited