Contest Si Manjaku Comel

Alamakkk nak dateline dah.... huhuhu... terima kasih pada pengetag ummie dan ummi nia. Meh kita layan contest yang dibuat oleh Masyimalo maklumat lanjut klik sini.

Syarat-syarat yang aku kena buat...

1- jadi follower blog Masyimalo Heart nie.. - SIAP!!


2- anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw) - SIAP!!


3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib) - SIAP!!

Ni gambar anak-anak saya...

Dari kanan depan Auni Faqihah, Auni Haziqah dan Auni Naqibah
Umur 1 tahun sebulan


Aqil Muhammad Rayyan
Umur 2 tahun 6 bulan


4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak)- lepas ni buat.. SIAPP!!


5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni... - pun.. lepas ni jugak!! SIAP!!

6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun.... - Abah baby tak boleh ekk??! OK SIAP!!!

7. tag rakan2 anda 5 org... - kat bawah nih -SIAPP!!!






sekian terima kasih.. selamat menjoinkan kontes ini... :)





Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!