Khamis, 23 Disember 2010

Contest Si Manjaku Comel

Alamakkk nak dateline dah.... huhuhu... terima kasih pada pengetag ummie dan ummi nia. Meh kita layan contest yang dibuat oleh Masyimalo maklumat lanjut klik sini.

Syarat-syarat yang aku kena buat...

1- jadi follower blog Masyimalo Heart nie.. - SIAP!!


2- anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw) - SIAP!!


3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib) - SIAP!!

Ni gambar anak-anak saya...

Dari kanan depan Auni Faqihah, Auni Haziqah dan Auni Naqibah
Umur 1 tahun sebulan


Aqil Muhammad Rayyan
Umur 2 tahun 6 bulan


4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak)- lepas ni buat.. SIAPP!!


5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni... - pun.. lepas ni jugak!! SIAP!!

6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun.... - Abah baby tak boleh ekk??! OK SIAP!!!

7. tag rakan2 anda 5 org... - kat bawah nih -SIAPP!!!






sekian terima kasih.. selamat menjoinkan kontes ini... :)





exabytes unlimited