Gambar Auni Auni Auni dalam perut

Ermm... gambar ni diambil oleh Doktor Noraihan Pakar O&G Hospital Putrajaya. Masa mula-mula tengok gambar ni.. nak menangis rasa... kuasa Allah... Kami happy sangat masa ni!! Keajaiban berlaku dalam keluarga kami!! Masa nih bilik Doktor Noraihan penuh dengan doktor-doktor pakar dan nurse yang lain... semua nak tengok!! huhuhuu... terharunya kami...

Kepada Mama yang ku cintai, Abah sayang Mama sangat-sangat!! Luv u forever after!! (erkk.. macam cerita shrek plak!! hehehe)

Kepala Auni Auni Auni dalam perut Mama


**Nota kaki Abah


Pagi ni berjiwang sikit! Teringat kenangan dulu semasa kembar dalam perut!!

Ulasan

SURIA AMANDA berkata…
seronoknya...allah kurniakan 3 sekaligus...x yah fikir2 nak tambah sementara waktu..
Makbed berkata…
awak mmg ada sejarah kembar ke? besh nye kembar....
Nur Mudrikah berkata…
waa..seronoknya dapat twin..3 pulak tu.. sy suka sgt tgok kembar.. kalo nampak twin sy slalu aim. tapi kalo ayah saya dgn pakcik sy biasa2 je la pulak..hihi
Sepatu Hijau berkata…
salam

tak sabar nak kawin :)
~ PIJA ~ berkata…
harap2 saya dapat la anak kembar kelak...amin...suke twins..mak saya twins..
Mama Kembar 3 berkata…
elok je tersusun diorang 3 org ye. such a miracle kan? time dlm perut diorang lasak tak?

mama sampai hari ni tak lupa pengalaman scan tgk babies dalam perut, tiap tiap kali scan mesti nak nangis. pastu mmg pun bilik doc akan sentiasa penuh ramai nak tgk hahaha
the triplets berkata…
jom share tengok alya niesa syasya dalam perut ibu
http://thetriplets18.blogspot.com/search/label/during%20pregnancy
Rashifa Rosli berkata…
subahanallah...hebat kan kuasa dia...doa2 dikurnuakan kembar jugak nanti....cheeeseee
KINA berkata…
detik paling tak sabar nk tgu ialah scan baby :)
||aLeaSaRa|| berkata…
subhanallah!haha apa lagi bro...blh tmbh lagi tu...u all pun muda lg..kot2 dpt lg kembar 3 ke bestnya!
Amy Syaquena berkata…
As'salam..

memang ada sejarah kembar ke dalam keluarga..
Sue berkata…
seronoknyea.. alangkan saya ni peknen ada sorang je dlm perut pun sgt2 terharu bila tgk baby masa scan, ni pulak yg scan ada 3org dlm perut. Miracle kan??
Huszaini berkata…
SA: Alhamdullillah!! hehehe... sementara jer tau!

Mb: setahu saya.. sebelah wife yang ada

NM: doa2lah nanti mana tau awak dapat kembar lak...

SH: haa.... kawin kawin kawinn best woo!! :) moga dapat kembar ye!

~P: ok tu InsyaAllah.. dah ada baka tu..

MK3: haah doktor kata memang susah nak dapat macam tu.. skali tu jer pastu tak dapat dah kedudukan macam tu... Wife kata memang lasak aa.. boleh tahan aa...

TT: Ok dah baca.. seronot! sambung la lagi yer!

RR: amin!!

K: haah... tak sabar nak tngok diorang...

||a: Aaaa........ tambah lagi... hehehe Amin....

AS: sebelah isteri ada.. tapi jauh tak hingat aa.. :)

S: Subhanallah!
cikpuanhady berkata…
Masyaallah, subhanallah.. Allah memang hebat..

p/s : waahhh..so sweetnyer ayat dr shrek tu..hehehe

Jom skodeng :Ada blog lebih dari satu?
cikpuanhady berkata…
eh lupa pulak..ha, dah berapa lama daftar ngan nuffnang? kalau dah lebih sebulan dan blom dpt be, bertanya aja trus kat nuffnang..hihihi..buat ticket..

mana tau, kalau dia baik hati, dia bagi lepas tu..kalau ikut yg diberitahu kt website, ikut citarasa pengiklan, kalau dia berkenan, dia bg..

jgn lupa update survey..
K-Baby berkata…
Salam Mommy,
Jom menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
mykedaibaby.blogspot.com
Izan Ishak berkata…
serius sangat kagum dgn kembar 3 auni auni auni. subhanallah. pengalaman yg sangat hebat~
@e_da berkata…
subhanallah..meremang bulu rama sy tgk... kagum ciptaan allah
LIND JOHARI berkata…
Assalam..hai abah 3A..seronok bace blog ni..sy ni ummi kepada triplets 3R..blog ni akn sy jadikan panduan utk 3R sy..banyak pengalaman bole belajar nih..
mysara zaini berkata…
bestnye! ade tips nk dpt kembar x? :)

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!