Tapak Perkelahan Gathering Geng Kembar

Cadangan dulu!! Tengok respon macam mana...

Sejak aku buat entry pasal geng kembar ramai yang minta buat gathering... Idea yang menarik!! Macam nak buat!! Tapi kalau kena buat sorang-sorang tak best woo!!!

Petang semalam  aku jalan-jalan dengan Aqil bawa dia pergi taman... Nama taman ni Taman Canselari di Presint Diplomatik Putrajaya.

Hermm... terfikir pula aku masa tu... kalau buat gathering kat sini menarik gak! Santai-santai jer... Aku ada laa ambil gambar 7 8 keping untuk tatapan kau orang..

Nanti bila dah ok.. aku umumkan  bila kita nak buat gathering nih... Nanti tau!! Bukan sekarang!!

Kita tengok berapa ramai yang boleh join...

Kalau ramai mungkin aku perlukan sukarelawan untuk bantu aku apa yang patut...

Nantii kita susun aktiviti kita... Orait!!!

Kita tengok tempat nih.. parking free, masuk pun free..

Aqil di Taman Canselari, Presint Diplomatik, Putrajaya





Sebelah taman permainan tu ada wakaf...

Ada padang boleh main bola ke badminton ke lompat tinggi ke

Wakaf dia menarik


Ini wakaf kat sebelah atas taman

Ulasan

Shaofie berkata…
nak join gak gath nih. nak tgk semua kembar yang adaaa...
adex-aieda berkata…
menarik gak....tempat luas..redup...lau senang paking....tmpt pon selesa..mesti seronok nanti....hehehe
Amy Syaquena berkata…
As'salam...

wah macam best je nie..
Huszaini berkata…
Hehehe... masih tak cukup... tak leh buat lagi nih... respon kurang... :)
n!da berkata…
hoho. klw la saye ade adik ke anak kembar ke. hoho

yg da tua bole?
saye ade spupu kembar
tp umo da 21 taon.
hahah

kidding! ^^
Huszaini berkata…
Acara ni terbuka kepada semua!! tak kira umur.. Cuma main guestnya geng-geng kembar!! Asalkan kembar boleh join... kita boleh ambil gambar ramai2!!!
anakibu berkata…
nak join tp jauh .....
Cik Jue berkata…
huhuhu mesti bestkan...
ADEEYA berkata…
comelll aqil , suka taman kat putrajaya :D
Mama Kembar 3 berkata…
wahhh menarik nih.. kalau kena tarikh & masa, InsyaAllah nak join... bagi gegar satu putrajaya bila geng geng kembar buat kecoh ehhehe
Rizziela berkata…
teringin nak joint gak :D

Tapi si kembar masih kat dalam..macam mana? boleh joint ker? abg kembar....sigle ajer :D
ummie berkata…
nak join.......ape2 nk mintak bantuan leh la bgtau...kita dekat je ngan putrajaya..

x sabarnye nk jumpa geng2 kembar!!!
||aLeaSaRa|| berkata…
huhu...kite pun nak join.Tapi not this coming months...anak2 naik sekolah huhu..pitih lari...nice suggestion bro.Hye2 kat korang semua
ida berkata…
salam..what a coincidence..baru sangat2 semalam pi round2 kat taman canseleri ni...sebab dekat dengan umah my bro in law..nice place kalau nak wat gathering..saya angkat tangan..hehehe
Huszaini berkata…
Ermm.. baru aa best.. ramai nak join...

Saya bercadang nak adakan pada bulan Feb 2011. Mungkin masa tu bukan musim hujan kot... harap2 laa..

Amacam setuju tak???
the triplets berkata…
best gak nih, kalu kena ngan masa..kena tambah ahli lagi nih... boleh panggil TV3 nih, buat liputan kan kan kan...
ida berkata…
Feb ok jugak tu...tengok laaa pendapat yang lain2..me ok jer..dekat jer ngan umah
Huszaini berkata…
Waa... nak panggil tv3 kena buat betul2 nih.. kurang2 geng kembar kena ada 20 famili baru menarik...

ermm... kurang2 kena ada 50 orang baru meriah agaknya laa kot... :)
Izan Ishak berkata…
sori ye...lambat pulak bagi respons. terlepas ketapi lah ni.

waahh...mmmg best sgt tu kat putrajaya. dekat jugak dgn rumah nenek affan afnan kat banting. boleh set masa dari skrg. insyaAllah kalau takde halangan memang nak join sesangat!

**sure best kalau dpt panggil tv3. cuma kena arrange betul2 lah ye~
Huszaini berkata…
II: sapa nak tulun panggil tv3? hehehhe kena buat betul2 nih...
mummy darwishes berkata…
wow...mcm best je..insyaAllah boleh join klu kena date nye..klu nk panggil pa&ma pn ok gak..qis ada cntct ngn kwn keje karangkraf bhgn pa&ma...hehehe...insyaAllah klu nk AJK qis boleh menghulurkn tgn mmeberi bantuan...
de' Elle Norizi berkata…
aloloo..nak join jugak bole?
tp tak punya kembar,teringin aje ada kembar.tp belum rezeki.

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!