Gambar 13 Nov yang lalu..

Ermm.. lama gila aku nak buat entry pasal ni... kenapa 13 Nov? Ohh... tarikh nilah anak-anak kembar aku cukup setahun... Alhamdullillah sepanjang setahun ni.. Macam-macam Abah dan Mama lalui... teringat mula-mula masa dapat dia orang... mencabar minda sungguh!! Maklumlah dari seorang anak tetiba jadi empat anak... maunya tak kelam kabut... Dalam seminggu 4 hari berturut-turut kena pergi hospital dah klinik... ermm.. bila masa aku pergi kerja erkk??!! hehehhe... pergi woo... cuma ambil time slip laaa kat klinik or hospital... Cerita Auni Auni Auni setahun yang lepas klik sini

Masa birthday dia orang hari tu, Mama pakaikan gaun bunga-bunga!, cantik!! Disebabkan Auni Auni Auni aku tak boleh berjalan lagi... masih merangkak... bila time diorang nak merangkak tu, dia orang menjerit! tensen laa konon! Sebab apa? sebab bila nak merangkak jer.. tersangkut kain... tak boleh merangkak laju-laju... kekekek.. geli hati tengok dia orang nih... Sudahnya dia orang merangkak tapi angkat lutut... bontot dah jadi tonggek! ekekekekek... bijak-bijak anak-anak abah nih....

Sambutan birthday dia orang tu, buat sendiri-sendiri je... tak ajak sesiapa pun... InsyaAllah tahun depan jika murah rezeki nak buat doa selamat untuk diorang...

Kita layan gambar jer lah...


























Ulasan

shelliey berkata…
syoknye kmbar 3..ada amal ape2 petua ka?
the triplets berkata…
cutekan diorang nih...
Huszaini berkata…
s: takde petua tapi ada rahsia kekeke... nnt saya buat entry pasal macam mana dapat kembar nih...

tt: ALhamdullillah tq.. ur triplet pun! comel!!
AiMaN HaDi berkata…
happy belated birthday AH,AN,AF =)
n!da berkata…
ya Allah. comelnyeee.
knp laarr comel sgt.

mesti comel giler mase dorg2 marah2 kain tersangkut kan?

geram jee
cikmimmie berkata…
alahai...comeyynyee......mesti terhibur ngan telatah dorangkan...

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!