Selasa, 19 Julai 2011

Tidur!

As salam dan selamat pagi, hari ahad lepas aku tak sempat update blog sangat.. jadi curi curi masa update guna tipon jer.. yang tak bestnya guna tipon ni aku tak boleh upload gambar sebab akaun picasa aku dah sampai limit.. dah maximum.. tensi sungguh.. jadi hari ni baru nak upload.. huhuhu..

Hari ni mama cuti lagi, kena jaga amrafahan yang tak sihat tu.. tak boleh lagi hantar ke taska nanti berjangkit kat anak orang lain.. kesian pula..

Oklah meh layan gambar amrafahan tidur dalam kereta hehehe... ceritanya disebalik gambar kat sini

AF dan AH share tidur kat depan




 
AMR bangun tidur terus nak tengok upin ipin kat tipon mama. AN nak tidur mama kena letak tangan kat badan dia..

Sebelah masjid besi. Lepas tengok bot berhias

Banyak gak bot berhias masa floria nih, tapi amik gambar pakai tipon gambar jadi blur..

3 ulasan:

Rai berkata...

sure penuh bantal dalam keta..comfy je bebudak kembar tu tdo..

Huszaini berkata...

Rai: haah! sorang satu! penuh kete! hehehe

:|: TinTa Kibod :|: berkata...

kesiannya...
kene jangkitan kat taska ke?dh bgitau taska?

patutnya dah confirm sakit tu..taska kene tutup tau...

mcm taska kt tmpt keje ni..sorang confrim..mmg tutup 2-3 hari!

cepat sembuh ye semua...

exabytes unlimited