Kajian Vaksin Denggi

As salam dan selamat pagi. Pagi ni aku bawa AMR ke klinik untuk kajian vaksin denggi. Kajian ni selama 4 tahun. Untuk anak yang berumur 2 hingga 14 tahun.

Klinik klinik yang terlibat ialah Putrajaya, HKL, Batu, jinjang dan penang. Penyertaan untuk seluruh Malaysia tak banyak hanya 2000 sahaja. Negara lain yang terlibat Indonesia philipines thailand dan lain lain negara tropika.

Pada pandangan peribadi aku, kajian seperti ni bagus dan membantu umat manusia yang lain. Kat Eropah kajian nih dah lama dijalankan. Asia baru bermula.

Maklumat lanjut korang boleh hubungi

Hkl Pn Afsah 0193629377
Kk Putrajaya Pn Zaidah 0192481995
Kk Batu Pn Samimah 0196321571
Kk Jinjang Pn Normazila 0193927525
HP.Pinang Pn Wong Lai Yoong 0164304748
Kk Bndr Baru Air Itam Pn Rohayu 048264814
Published with Blogger-droid v1.7.3

Ulasan

siapa aku berkata…
sy pon join gak kajian ni...kat kk putrajaya...tp sedihla dgr kata2 blkg individu tertentu...saper yg x sedih bila tgk anak kena cucuk...klau sy x join kajian ni pon anak sy kerap kena cucuk sbb slalu sgt demam...sy join bkn sbb duit...mmg btl kita dpt habuan tp bukan itu tujuannya semata2...sekurang2nya bila kajian ni berjaya org lain pon akan dpt manfaat jg...
DurraMayya berkata…
Kajian macam mna yg dimaksudkan..maknanya kita relakan anak kita utk dicucuk ke?dan relakan side effect yg bakal menjelma?sbgai testimoni la ye? em..mcm no pint je vkasin denggi ni..saya rase utk banteras denggi sebaiknya jaga kebersihan kawasan tmpt tinggal kita, jaga pemakanan dan ade natural healing utk sakit denggi..just my 2 cents..selalu ade fogging kat rumah...
Huszaini Haron berkata…
@DurraMayya sebelum program dia ada bagi penerangan, masa tu boleh setuju ke tak. Alhamdullillah dah 4 tahun berlalu, anak saya masih sihat walafiat tiada kesan sampingan.

terpulang pada ibubapa tu sendiri nak ikut program ke tak.

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!