Gathering Beraya dengan Geng Kembar 2011

UPDATE: TARIKH TUTUP: 14 OGOS 2011

Assalammualaikum dan salam sejahtera untuk semua,

Satu gathering untuk geng kembar akan diadakan seperti dibawah nih. Kali ini gathering diadakan khas untuk geng kembar sahaja. Kepada mana mana geng kembar yang nak join gathering nih, bolehlah  hubungi aku atau join group Dianugerahkan Kembar di FB.

Gathering Beraya dengan Geng Kembar akan diadakan pada

Tarikh: 24 Sept 2011 - 25 Sept 2011 (2 hari 1 malam)(Sabtu dan Ahad)

Tempat: Permaisuri Resort Port Dickson http://goo.gl/IAaec

Masa check in: 2 petang tajam!

Masa check out: 12 tengahari

Jenis Penginapan: Apartment 3 bilik

Sewa: RM 250 semalam (tanpa breakfast)

BBQ: RM 45 per head (dewasa)

Karaoke: Akan diputuskan semasa disana

Sarapan Pagi pada 25 Sept: AJK Makanan akan uruskan (collect duit, beli kat luar, breakfast kat pantai)

Penginapan boleh dikongsi, sila bincang sesama sendiri (Lagi jimat untuk keluarga kecil). Nak amik satu apartment pun boleh. Apartment seperti digambar bawah.

Digalakkan membawa kuih raya /juadah raya
Sila bawa tikar untuk aktivit di pantai

PERANCANGAN AKTIVITI:

24 Sept 2011

2pm: Check In

3pm: Sessi Berkenalan dengan geng kembar dan bergambar

4pm: Majlis Sambutan Raya Dengan Geng Kembar (di tepi pantai)

7pm: Makan Malam / BBQ

9pm: Acara bebas / Karaoke (tengok pada permintaan bayaran lain)

25 Sept 2011

7am: Sarapan beramai ramai di pantai

8am: Sukaneka

11am: Bersiap untuk pulang dan bergambar lagi! hehehe

12pm: Checkout dan bersurai

SEBARANG PERUBAHAN AKAN DIBERITAHU.

SILA CONFIRM KEHADIRAN ANDA SELEWAT-LEWATNYA

UPDATE: AHAD 14 OGOS 2011

SILA HANTARKAN MAKLUMAT DIRI SEPERTI

1. NAMA IBU BAPA
2. NAMA ANAK ANAK DAN UMUR SEKALI
3. BILANGAN APARTMENT (JUMLAH BILIK) YANG DIPERLUKAN.
4. JIKA BERKONGSI APARTMENT NYATAKAN BERKONGSI DENGAN SIAPA.

SILA HANTAR MAKLUMAT BERIKUT KE

AJK PESERTA: Sharifah Hanisah Bilfagih 


JIKA ADA UPDATE AKAN DIBERITAHU.

SEKIAN TERIMA KASIH

HUSZAINI
aseng1@gmail.com

Ulasan

nur berkata…
ok, insyallah join nie...tp nk share apartment dgn sape yek...kene discuss dgn sharifah la ye? apartment tu cm besar je... jimat klu duduk share
Huszaini berkata…
haah. tanya dia. sebab dia ada senarai bilik tu. lagi satu masuk group tanya2 kat situ
aizamia3 berkata…
menariknye tapi sayang ai takde kembar @ anak kembar..
Teratak Hami berkata…
Salam,
Program macam menarik tapi tu ler, susah skit nak plan awal2 sebab rayakan, banyak open house nanti...
||aLeaSaRa|| berkata…
slm sggh sini.wah aktiviti best.tapi susahlah nak bg tau dpt gi ke tak.sbb raya kdg2 tiba2 je ada aktiviti dgn family.tgklah dulu kalau tak dpt tido sana,mgkn kite drop by join masa aktiviti di siang hari he3...
Bigdaddyz berkata…
tak dapat nak sertai ni...takut ada programm saat akhir berlaku....

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!