Selasa, 19 Julai 2011

Selamat Hari Lahir Mak!

Hari ni birthday mak aku, hari ni juga dia pencen. Sempena hari istimewa nih aku nak wish kat mak aku...

Mak,

Selamat Hari Lahir yang ke 58!
Moga mak dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik, dipanjangkan umur, diberkati Allah selalu. Kita sekeluarga dan adik beradik yang lain sayang mak sangat-sangat!! Sampai bila-bila!!

Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan Mak saya!
Allah selamatkan kamu

Sayang rindu mak sangat sangat!
Published with Blogger-droid v1.7.3

6 ulasan:

mamaNoriz berkata...

selamat ulang tahun to mak jugak..

semoga berbahagia ke akhir hayat bersama anak & cucu kembar tercinta...

padlie berkata...

selaat ulang tahun untuk mak anda juga.

moga sentiasa beroleh bahagia..


p/s komen saya ada dibahagian bawah iklan nuffnang.. kena tunggu lama sikit kalau internet slow

Citarasa Rinduan berkata...

SELAMAT HARI LAHIR IBU kepada papa kembar............

58 tahun ya?
ibu ayu baru 55 tahun.
tapi dah ada 8 cucu..

heheheh

Ainul Hayat berkata...

Selamat Ulang tahun untuk nenek adik-adik kembar ni. HEHEHEHE...semoga sentiasa berada dalam lindungan Allah.

Huszaini berkata...

mamaNoriz: terima kasih mama Noriz!! AMin...

padlie: ooo... patut laaa huhuhu

Ayu: wah!! mesti mak kawin awal dulu kan! mak saya baru ada 7 cucu, sorang meninggal masa lahir anak adik. tu pun sebab kembar 3 eheh

Ainul: Amin.. terima kasih Ainul!!

aizamia3 berkata...

selamat hari lahir buat makcik..
moga sentiasa dilindungi, dirahmati dan diberkatiNYA serta sihat selalu.. ;)

exabytes unlimited