Selasa, 5 April 2011

Video Geng Kembar Berkelah!

Assalammualaikum dan Selamat Pagi,

Malam tadi aku tidur awal, migrain aku tak hilang-hilang lagi, tapi pagi ni aku bangun awal pukul 5 pagi buat susu kat Auni Auni Auni. Lepas tu saja nak belek-belek blog.. waaa.... ternampak laa cerita Mama Kembar 3! Huhh.. terus aku nak update!

Ni lah video semasa geng kembar berkelah pada Ahad (3/4/11) lepas... rakam oleh 1tube.my dan Ben Ashaari. Terima Kasih 1tube.my dan Ben Ashaari sudi datang pada perkelahan geng kembar tu!

Lepas kita orang menyanyi lagu birthday untuk 4 geng kembar, Ben datang kat aku cakap suruh aku bercakap depan kamera untuk 1tube.my lepas tu kena panggil 2 3 orang untuk bercakap sama... Aaaa... alamak... gugup den... dah lah tak pernah bercakap depan kamera, lepas tu sepet mata aku dalam video tu.. huhuhu.. dengan berpeluh-peluhnya... huhuhu...

Ok, aku harap kau orang enjoy laa dengan video geng kembar berkelah nih!!




Dalam video ni aku ajak Mama Kembar 3, Izan dan Nisa untuk cakap depan kamera. Hehehe... Mula-mula ajak Mama Kembar 3 dia punya kalutttt... heheheh nampak tak senang duduk dia... aku paksa dia juga! kekeke... banyak kali cakap taknak! siap ugut nak balik! Cehh!! Tapi Mama Kembar 3 memang sempoi, dia datang juga bercakap depan kamera walaupun mula-mula tu dia tak nak... meh baca dia membebel pasal tudung dia kat sini, (MK3, kita kawan-kawan tak mo lawan ye! hehehe) Izan dan Nisa aku ajak dia orang, steady jerr.. Terima kasih yer korang semua!!

Terima kasih pada 1tube.my, Ben Ashaari, geng-geng kembar, geng-geng tak kembar yang hadir dan support event nih! InsyaAllah ada rezeki kita berkelah lagi!! Yearrgghh!!!!

p/s: Harap kau orang dapat sign up as a member di 1tube.my! Kita meriahkan lagi portal video Malaysia ni!

**Bila aku nak buat laporan pasal berkelah nih... huhuhuhu.. tunggu yer!! harap bersabar!!


Klik Untuk tengok penuh screen korang!!

11 ulasan:

Izan Ishak berkata...

enjoy sesangat tgk!
tp tang muka sendiri sangat kelakar okay~ malu pun ada....

Love... berkata...

enjoy sangat22...
da twin afta balik tido x hengat dunia... thanx huszaini... sori for anything k... but for us sekeluarga really enjoy...

Huszaini berkata...

Tq korang enjoy! Next time kita jumpa lagi dan enjoy!

Noriz berkata...

wah beshnyeeee...jeles! huhuhu

Diana berkata...

Mmg Enjoy..harap2 next year boleh buat lagi..maybe kite boleh plan p tempat yg lain pulak..selesa untuk anak2..buat family day ke....
Klu nk uruskan event don't worry..kite sedia membantu...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

wah best nya....tersangat la jeles ok..

rokayah berkata...

seronok nye...... bila nak buat lagi??
panjang betul speech papa auni..

IbuAmirAmirah ;P berkata...

wahhhh...syoknye..semalam lagi dan sign up kat 1tube..tapi xde upload lagi..heheh..ni nak update cecepat nihhhh

ida berkata...

bila la sempat nak buat entry pasal berkelah ni huhuhuh

~: nisa :~ berkata...

tak boleh nak tengok lagi sbb kat ofis tak blh buka.. so.. no komen la...

inajay berkata...

mmg seronok.. walopon saya baru 1st time join..... dapat la kenal2 jugak kawan2 blog ngn fb... tp tak dpt kenal sume la.. :( next time kalo ade jumpe lagi buat la sessi kenalkan family masing2..insyaAllah perjumpaan akan dtg sy nk ajak member opis join sekali.. lebey kurang ade 6 family yg ade anak kembar kt opis sy ni...huhuhu....

exabytes unlimited