Berdebar-debar dengan apa nak jadi hari ni!

Semalam seharian aku tak dapat update blog.. letih sangat... tidur pun awal... ingat nak update pasal berkelah kejap lagi.. tapi bila aku buka laptop... tunggu dia loading aku dah tertidur dulu.. huhuhuh...

Hari ni, kejap lagi pukul 10 nanti, event yang aku anjur akan berlangsung, berdebar-debar rasa... tak tau macam mana nanti... ada ke orang nak datang..? ramai ke? hadoihh... macam macam pikir... jangan laa hujan.. harap-harap tak panas sangat! huhuhu...


Moga semuanya berjalan dengan lancar... 

Oklah nak siap-siap dah nih! nak buat air special yang aku tak pernah buat lagi.. try and error... harap-harap jadik laa yer!!

p/s: err.. hari ni parking kat Taman Seri Empangan tu mungkin penuh, sebab kat PICC katanya ada konvo.. Harap-harap dapat laa kita parking yer!!

Ulasan

.:sweet honey:. berkata…
aslkm..u were tag..
meh tgk meh..

http://ga-contest-segmen.blogspot.com/2011/04/jom-join.html
Izan Ishak berkata…
alhamdulillah...majlis dah berlangsung dfn jayanya!

tahniah bro, kali ni mmg happening sesangat. cuma tak dpt berkenalan dgn semua geng kembar kan....

air tu mmg sedap! syabas tuan penganjur~

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!