Sabtu, 9 April 2011

BerALAMANDA!

Saja bawa si Auni Auni Auni dan Aqil jalan-jalan di Alamanda Putrajaya. Pusing-pusing Alamanda dan pergi taman dia.. Ingatkan ada air pancut.. tapi tak de pun.. diorang tak on kan aa.. kalau tak mesti best tengok air! hehehe...

Tak de 'beli tak boleh belah' sangat.. banyak beli belah tingkap jer.. hehehe..

Lepas satu test kamera pinjam dari anak buah.. hehehe.. mana tau ada rezeki lebih dapat laa beli kamera mahal kan.. hehehe

Lagipun baru nak belajar pakai... tak reti nak 'ejas' apa-apa kat kamera tu.. semua main auto jer..


Siapa-siapa terrer guna dslr ni boleh laa kita share-share ilmu yer.. errr.. kena tunggu aku ada dslr sendiri laa.. beli tu? entah?! hanya masa dan poket yang menentukan.. heeeeee...





Banyak lagi aku nak kena belajar pasal kamera nih... gambar pun tak sharp... ni bukan amatur ni.. ni baru beginner.. harap-harap lepas ni skill dslr aku bertambah laa.. huhuhuhu

3 ulasan:

rara pinkmafia berkata...

akk blaja sepat2 taw.t leh snap pic manyak2.hehehe.

nalhuda berkata...

geramnyer tgk kembar ni...comel...
http://sitinalhuda.blogspot.com/

Mohd Ridhuan berkata...

belajar slow2...
nnti dah expert dslr...
kngsi kat sini,k
uhhuuhuhuhuh

exabytes unlimited