Beli saham Bank Rakyat sekarang!!



Hari ni aku nak pergi Bank Rakyat dengan wife dan adik ipar aku. Bank rakyat ada buka saham dia untuk dibeli.

Aku rasa ni satu peluang laa untuk kita buat pelaburan jangka masa panjang. Bank rakyat bagi 15% dividen. Banyak tu..


Aku pun tau dari geng kita nih.. Boleh baca kat sini. Aku baru nak mula, tapi kawan kita Zakiyah ni macam dah expert.. Meh baca kat blog dia untuk info lanjut.. terjah sini

Harap-harap hari ni sempat laa.. jom kita rebut peluang nih!! Sebab Bank Peruntukkan 1 billion jer.. oklah.. nak terjah Bank Rakyat nih!!

Ulasan

najwa's berkata…
teringin nk wat. tp, minimum bpe?
IbuAmirAmirah ;P berkata…
heheh..kami pun baru je beli 2-3 hari lepas..heheh
Huszaini berkata…
puteri salju & ibuAA: tahniah!

najwa: minimum rm500

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!