Boleh share gambar berkelah tak?

Salam pagi, terima kasih pada semua yang datang pada perkelahan semalam. Seronok sangat! Sampai pengsan laa.. hehehe...

Pada sesiapa yang ada gambar pasal berkelah semalam boleh tak share kan link nya kat komen ni. Tak kisah laa dalam FB ataupun blog. Kita kumpul semua dan satukan.

Harap-harap dapat kumpul banyak-banyak gambar nanti kita boleh tengok sama-sama.

Oklah, aku tunggu tau! Terima kasih atas kerjasama korang! Korang memang terbaiklah!
Published with Blogger-droid v1.6.8

Ulasan

ida berkata…
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=1882857681471&set=a.1882857521467.107820.1542216736&theater

can check my FB...leh tag yerk..
~: nisa :~ berkata…
InsyaAllah nanti saya upload kat FB saya maklumkan... semalam upload satu je dulu..
inajay berkata…
muleh.. muleh.. amik le....kalo ade yg berkenan.. murah je 2 singgit... keh keh keh... amek le kt fb saya Azrina Jaafar.. takleh nk bg link skang sbb kt opis fb kena block.. huuuuu......sadis..
IbuAmirAmirah ;P berkata…
heheh..taktau somi dah upload ke belom gambor..semalam kami sampai rumah 10.30 mlm...lepas gathering pusing2 melihat jejak lama di putrajaya...nanti dah ade, sya inform ye..
||aLeaSaRa|| berkata…
YUHUU SEMUA!BOLEH2 JOM SEMUA SINGGAH TENGOK FOTO2 ....

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/04/jom-berkelah-dengan-geng-kembar-2part.html

Kite buat hingga part 3 tau!sapa2 ada foto lagi beritahu ye.....
salam perkenalan..sy ade upload sket gamba for sharing..jemputlah ke http:/ummitwins.blogspot.com

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!