Welcome to the club! Kembar Mama Adha!

Yeyy!! Jumpa kembar 2 lagi! Credit tu kembar Mama Elly & Emmy sebab update cerita nih! Kembar perempuan ni baru jer lahir pada 4 mac 2011! Nama pun tak tau lagi!

Moga mama adha dan baby girls nya sihat!

Dalam blog mama adha ni banyak dia cerita pasal mengandungkan kembar! Meh ler terjah yer!!

Alhamdullillah bertambah lagi geng kembar di senarai aku nih!

Ulasan

Citarasa Rinduan berkata…
tahniah papa kembar..
ayu rasa masih banyak blogger papa dan mama kembar yang belum ditemui..
Huszaini berkata…
Tq ayu. Tu laa pasal ada lagi tak jumpa nih! Sedar dgn tak sedo jer nih.. Harap2 dapat kumpul lagi ramai!

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!