Kantoi dengan bini dalam wad

Masa aku kat hospital hari tu, jaga anak-anak, tengah sembang ngorat seorang doktor pelatih comel cute miut lawa bagai... Tengah syok-syok baru nak minta no telefon... Dalam diam-diam... Bini aku pun sergah aku!!

Comel tak?! Pic dari google



Alamakk... kantoi sudah!

Hehehe.. tipu jer.. Jangan marah aa.. bukan apa.. sebab aku nak tunjuk apa yang orang cari kat blog aku nih... Aku pun tak faham macam mana boleh sampai sini dengan keyword macam kat tajuk tu! huhuhu...
Boleh pula orang tu carik >> kantoi dengan bini dalam wad
Tengok nih!


Lepas tu aku suka cara-cara nak bagi coklat kat awek.. hehehe Maaf yer dik.. abang dulu masa muda-muda mengorat kakak  kau.. abang redah jer... jumpa, bagi jer terus coklat tu.. Buat muka selamba.. hehehe.. malu ai!! Bila mengingatkan waktu dolu dolu!

Rupa-rupanya macam-macam boleh jumpa kat blog aku nih yerr.. huhuhuu

Ulasan

eT berkata…
xagak2 kantoi pon dalam wad..hehe
ida berkata…
ingatkan betul2 kantoi..heheheh
Mohd Ridhuan berkata…
teknik untuk mendapatkan sesuatu...
hhehehehhe
Huszaini berkata…
et: entah nye! hehehe

ida: tak aa... hehehe

ridhuan: hehehehe seronok2!
salemaziz berkata…
kalo tol2, mang kene piat telinge..keh3
awEEN berkata…
saye rase saye dah prnh tgk video suami kantoi dgn isteri dlm wad ni hehee...
awEEN berkata…
eh! lupe nak bgtau..saye dah tinggalkan link kat bwh tu =)
padlie berkata…
wah... memang cam wikipedia lak blog ni.. macam2 org cari...
Chieda Hafiz berkata…
Bang huszaini.. actually kan kantoi dengan bini dalam wad tu ada video dia taw. dh tersebar kt internet. hihihi... tp camana lak org yg search tu boleh masuk kt sini. hihihi

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!