Khamis, 10 Mac 2011

Gambar AMRAFAHAN di padang depan Maybank Putrajaya

Kelmarin masa tunggu mama dia orang balik kerja, aku bawa laa anak-anak aku ni pergi padang depan Maybank Putrajaya tu.. ala yang depan Istana Kehakiman tu!

Ingatkan nak bagi dia orang jalan-jalan laa.. sudahnya aku sendiri yang kelam kabut nak control dia orang.. masing-masing tak nak kena pimpin tangan.. semua nak jalan sendiri.. hadoii laa...

Sudahnya bagi jalan-jalan lebih kurang, aku angkat jer tiga-tiga serentak.. si Abang aku suruh jalan sendiri.. mana ada tempat kalau nak dukung dia sekali.. nanti tak pasal-pasal badan aku ketak-ketak macam Ben.. huhuhuhu...



Meh laa layan gambar jer!!! Kebetulan masa ni cerita AMRAFAHAN di Harian Metro keluar dan kebetulan cikgu taska dia orang pakaikan baju yang sama dalam Harian Metro tu! Heheheh






Susahnya nak ambil gambar muka dia orang pandang kamera!

Masing-masing ada hal sendiri! Huhuhu



7 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

wahhhhhhhhhhhhhhh!!!
ingat amrafahan dok jadi banting or model...
hahahahah daku tertipu..
opsss....comelnya depa...geram

ADEEYA berkata...

Nasib baik jalan klu lari masak nak kejar semua hihihi

TAYAR PANCIT berkata...

hai awak saye da join awak :) follow me back ok @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/officially-2011-formula-one-drivers.html

naniey chuyank berkata...

salam.. sy folow blog fmly amrafahan..da baca paper anak2 abg ngn akk yg cute... :)

mamaelly berkata...

alahai..mcm mana la papa melayan 4 orang sekaligus tu..hihihi tapi tetap menarik..mesti riuh kat situ dengan sore2 dorang kan... so comels..ngape Auni nangis tu..

Huszaini berkata...

Ayu: hehehe tq aa... belum lagi jadi model.. huhuhu..

Adeeya: haah.. jenuh nak kontrol! kurus abah dia!

tayar: OK! tq yer!

naniey: salam! tq yer! hehehe tq!

mamaelly: hahaha... tq! Dia nangis sebab nak jalan2 lagi!!

anis berkata...

saya tengah bayang dah besar nanti abang aqil jalan sama-sama dengan tiga2 adik dia..mesti sume tengok

exabytes unlimited