Ahad, 6 Mac 2011

Tanya sama AMRAFAHAN


Ok hari ni, aku nak buat sessi soal jawab dengan kau orang semua!

Mudah cara dia. Kau orang boleh tanya apa sahaja pasal AMRAFAHAN. InsyaAllah aku akan jawab dalam satu entri khas.

Tinggalkan soalan kau orang kat komen ni. Tutup pada pukul 3 petang hari ni.

Setiap soalan jika bersesuaian, aku akan jawab dan sambil-sambil tu aku akan promote blog kau orang. Lepas tanya tu bolehlah letak link kau orang yer.. Nanti aku terbang ke sana!!

Ok kita mula sekarang!



**Nota kaki Abah.
Aku nak pergi tolong sepupu aku berniaga kat pasar karat stadium shah alam ni.. Nanti petang aku jawab aa..!!






12 ulasan:

farrah syuhaida bt ismail berkata...

slm..saya fara..sgt teringin kembar...nak tanye la...ur wife amalkan minum kacip fatimah 3 in 1 tu bape lama...harap dpt membantu yer..TQ

Huszaini berkata...

dia suka minum koko/chocolate, so dia amik yg ada campuran koko.. kalo tk silap..memang selalu restock..tak penah tak ada stock kat umah n opis... pepagi n sblm tdo tu waktu wajib, masa lain tu kat opis.. memang kerap le..n tak de jenama yg tetap..asakan ada kacip fatimah..amik je..hehehhe

:|: TinTa Kibod :|: berkata...

nk tnya apa ek..

*berapa lama perkahwinan korang?

ha tu kira soalan la kan kikikikiki...nk gk tau sbb dh ada 4 org ank dh ni...3 yg ekspress...Subhanallah...

lady dayana. berkata...

hehhe sy pun nk tnya jugak. tp dah pkul 3.30? hmm blasah jelah..

soalan nye : berapa lama eh pantang lepas beranak ank kembar ni?? heheh

just nk tahu je. jwb jgn tak jawab ! :PPPP

azwaimran berkata...

nak tanya..kalau makan kat restoren camner ye?kembar ok ke?
abg kembar boleh beza x adik dia?
sorry lmbt tanya..baru bukak blog ni..hehe

Citarasa Rinduan berkata...

ala.......ayu terlepas waktu..
tapi mana tau..papa kembar sudi layan soalan ayu

orang kata...kalau tak ada family kembar..tapi kalau kita makan buahan yang kembar2 betul ker kebarangkalian akan dapat..?

isyaputry berkata...

hihi tak nak tanye.. saje nak komen..saya yang ada pengalaman mengandungkan anak kembar lelaki pun dah terasa bahagia walaupun hanya sementara..ni kan pulak melayan 3 orang anak kembar..pasti menyeronokkan kan..hihi tumpang bahagia

MamaFarhan berkata...

ala x sempat nk ty... kat rumah mmg x online...huhuhuhuhh..

Huszaini berkata...

terima kasih pada yang bertanya yer.. pada yang nak bertanya lagi pun boleh... silalah tanya.. InsyaAllah saya jawab..

MamaFarhan berkata...

tq papa amrafahan...

nk ty... mcm mana handle 4 org anak dlm kereta... x riuh rendah ker? sedangkan yang seorang ni pun pening ni kan pulak 4 org sekali gus...

Shahrunnisak berkata...

cmne eh handle kembar2 sume bila azeni or k.hany sorang yg tinggal.mcm bru ni kan azeni blik kota tgk deedam,cmne ahh k.hany handle. tak klm kabut ke?

Huszaini berkata...

Nanti saya jawab ye! Tunggu!

exabytes unlimited