Khamis, 10 Mac 2011

Nak buat bloglist barulah!

Salam petang..

Aku kena buat bloglist barulah sekarang ni, sebab aku dah remove semua sebab ada malware. Jadi aku nak buatlah bloglist yang baru... apa ni ayat ulang-ulang! huhuhu...



Sekarang ni aku nak kategorikan bloglist aku.. Nama bloglist aku macam kat bawah nih..
  1. Geng Kembar 3 (sebab tak ramai :))
  2. Geng Kembar 2 Perempuan
  3. Geng Kembar 2 Lelaki
  4. Geng Kembar Teruna (13 tahun ke atas)
  5. Geng Kembar Dara (13 tahun ke atas)
  6. Geng Abah dan Mama (yang dah bernikah)
  7. Geng Teruna Kacak (yang belum nikah tau!)
  8. Geng Dara Comel (yang belum nikah tau!)
  9. Geng Gerak Khas (ni aku tentukanlah)
  10. Geng Bas Sekolah (untuk pelajar 17 tahun ke bawah) err.. ada ke? Harap-harap ada laa.. :)
Pada sesiapa berminat dan sudi nak join bloglist aku, bolehlah bagi link blog kau orang dan list mana kau orang sepatutnya duduk kat komen nih... InsyaAllah aku masukkan... Kalau ada cadangan nama geng bloglist untuk kategori lain bolehlah beritau yer..

Pic From Google

72 ulasan:

najwa's berkata...

wah2, nak join GENG DARA COMEL! :))

kompem tak nikah lagi ni. (^_^)

lin berkata...

letakkan saye dalam list kembar 2 gegirl yep.

Huszaini berkata...

Najwa: Ok InsyaAllah

Lin: InsyaAllah

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata...

Alamakkk!! geng mommy xde kerr?? nak masuk dalam geng mana ni ekk?? jap2 pk2!!



Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

atau berminat nak join GA saya..--> 2ND GIVEAWAY

Huszaini berkata...

Weiyda: ada no 6.

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

nak gak..nak masuk dalam GENG DARA COMEL :)

http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/

puan nina berkata...

Nk masuk geng abah dan mama =) http://puannina.blogspot.com

Mama Kembar 3 berkata...

Geng Kembar 3! :-)

http://mamakembar3.blogspot.com/

~: nisa :~ berkata...

geng twin boy

http://nisa1575.blogspot.com

sayang oranglidi.dot berkata...

me too.. :D :D

mama maman berkata...

nak join gak...

gamaknya geng no.6 la yo... hhheee...:)

[ibuLUNAZAHRA] berkata...

nak masuk lam blog mak dan abah tuh leh tak? Hhe

-iLLa- berkata...

saya kategori geng abah & mama kan..ehehhe..jgn lupa saya

ummie berkata...

wahh..byknya bloglist...
geng kembar gegirl eh....

feizal berkata...

nih die...geng ko bro.. geng abah!
http://buaifeizal.blogspot.com/

miss osixnine@ faizatul nazira berkata...

wah byk nye bloglist.
nak join GENG DARA COMEL eh

GadiSQaMp0nK berkata...

NAK JOIN!!NAK JOIN!! nak join geng dara comel..tapi malu nak sebut...tatau comel ke??

http://gadis88qamponk.blogspot.com/

padlie berkata...

Nak join Geng Teruna Kacak hehe

http://ceritapadlie.blogspot.com

mamaelly berkata...

saya mamaelly..geng abah mama eh..hih geng nikah

Huszaini berkata...

Ok! Siap dah! semua dah masuk! kalau ada tertinggal beritau yer! rasanya semua dah ada!

Annabella berkata...

ehmmm... leh selit lagi ker ni...?
twin boy
3justnice.blogspot.com

MamaFarhan berkata...

maaf terlambat... tertinggal keretapi plak...

geng abh dan mama

http://mybabyfarhan.blogspot.com/

GadiSQaMp0nK berkata...

yeah....thnks alotlotlot!!

zahirian berkata...

geng "ayah umi" aka abah mamam la kan..hiii

http://syikin-awalktoremember.blogspot.com

CiK Jue aka ibu FarisYah berkata...

nak jugak.."geng abah n mama" le...

http://anna-jueanna.blogspot.com/

AzharAzfar berkata...

no 3

Huszaini berkata...

Ok dah masukkan dah!

syzwnsrwk berkata...

no 7 boleh? XD

Huszaini berkata...

syzwnsrwk: ok dah!

izatul qisteena berkata...

wah bestnya! nk jugak~ hihi..geng dara comel yer..^.^

:|: TinTa Kibod :|: berkata...

masuk list geng abah mama tawww!!

||aLeaSaRa|| berkata...

tq ye bro!kalau takde nama tadi kite nak nangis dah huwaa...suka blog ni dari mula2 kite bw lagi tau!

IbuAmirAmirah ;P berkata...

saya nak join..tapi xtau geng mane..hehhehe

Noriz berkata...

sya pun nak! rasanya yg sesuai geng abah mama kot...tpi klu nak letak kan kat geng dara comel pun ok gak...hehehe...perasan ek:)

Huszaini berkata...

Ok dah masukkan dah! dari izatul ke noriz! tq yer sebab nak join bloglist saya! :) rajin2 update tau!

HAJAR hasan berkata...

wah! meanrik! nak join juga. saya masuk GENG DARA COMEL ya. hehe~

http://hajarhasan.blogspot.com

inajay berkata...

ha.. saya pon nk join gak... letakkan saya dalam geng kembar 2 boboi ek... saya baru blaja buat blog nih.. tp tak kire..nk join gak dalam list ni....hihihi...

http://inajay.blogspot.com/

tq very much!!

to'wan berkata...

Tawaram masih dibuka ker..?? to'wan pun nak join juga dalam bloglist ni, Geng Teruna Kacak (yang belum nikah tau!).. Hehe walau dah tua masih solo tak berpunya...

http://abuhanif186.blogspot.com

Huszaini berkata...

Ok beres semua! :)

Hard Fusion berkata...

err...Geng Bas Skola?

http://hardfusionterrority.blogspot.com/

Normah Mohd Saat berkata...

Saya nak masuk Geng no 6..., tak terlambat ke?


http://telekungputih.blogspot.com/

Ainul Hayat berkata...

Nak join gak....

Geng dara cumil...

http://www.ainulhayat309.blogspot.com

Huszaini berkata...

Hard Fusion: ada gak geng bas sekolah nih! hehehe ok dah masuk dah!

Normah: ok dah masuk dah! rajin2 update! hee

Ainul: ok beres!! update selalu! hee

cik rama-rama berkata...

nak masuk dalam bloglist juga..:)

ketegori no 8

http://aweksomban.blogspot.com/

Huszaini berkata...

cik rama2 ok dah masukkan dalam list

nursalwa berkata...

nak masuk gak bleh..

nak masuk geng abah n mama.. baru anak sorang..

saya ader dua pasang sepupu kembar..
makcik ade kembar perempuan
pakcik ade kembar lelaki.. hehe da besar pun kembar2 tue.. tp mereka xder blog la.. hehe

KayNisa berkata...

nak masuk gak... buleh lagi ke ni? nak masuk under Geng Dara Comel,..

ni my url

http://kaylizard.blogspot.com

Qaseh Qistina berkata...

nk join!!!
sy mst la "Geng Dara Comel"
http://qesahqaseh.blogspot.com/

ellisya berkata...

nak join gakkk!~
hehe..akceli..
lom jadi mommy lagi..
insyaallah mommy 2 b..
twin girl ke boy tk taw lagi..
coz ade doktor ckp gugurl..
ade yg ckp boboy..
hehe..so tk taw nk letak kt dlm grup mana..hikhik
my url http://mrsijam.blogspot.com/

CikNyz berkata...

CikNyz nk join....
Geng Dara Comel
http://syazny7.blogspot.com/

Sharifah Nadzarah berkata...

nak join gak tapi x tau la geng mane ekk..

Huszaini berkata...

nursalwa: ok saya dah update.

kaynisa: okeh dah masukkan!!

qaseh qistina: orait! dah masukkan!

ellisya: ok saya masukkan dalam kembar 2 girl dulu. kalo nanti nak kuar baby boy bitau laa yer..

ciknyz: worait dah masukkan dah!!

sharifah nadzarah: ok dah masukkan dalam geng abah mama

tice su berkata...

Geng Gerak Khas lah!

Sbb nak masuk Geng Abah dan Mama xbuleh sbb xde baby(10 thn da tawen, xde rezki baby lg) huhu...

________________________________

http://www.ticesu.com/

Rai berkata...

open lagi ke nih..saya nak join gak..! geng abah mama..

Huszaini berkata...

tice su: dah masukkan dalam geng abah mama. Doa tu.. InsyaAllah dikurniakan rezeki AMin.. kawan saya 14 tahun kawin tunggu.. Alhamdullillah baru2 nih dapat baby

rai: ok done! tq yer!

Ini Kisah Tia berkata...

Tia nak geng dara comel lah . hehee . even tak comel . bhahahaaa ..

http://inikisahtia.blogspot.com/

Huszaini berkata...

Tia: ok dah masukkan! terima kasih yer!

Mama Zara berkata...

nak masuk geng abah dan mama...buleh ke :)

http://familymoza.blogspot.com

to'wan berkata...

Geng Teruna Kacak :

http://darikacamatatokwan.blogspot.com/

~EcahAbu~ berkata...

nak masuk geng ABAH DAN MAMA..hehe tq! :)

iyan shazlind berkata...

salam ukhwah,
sy nak join..then buat masa ni masih di "geng dara comel" la :P
ok tq :)

Huszaini berkata...

Mama Zara, towan, ecahabu dan iyan, saya dah masukkan.. terima kasih yer sudi masuk sini!

mama comel berkata...

nak masuk jugak boleh? geng abah mama...huhuhu..:)

Atie berkata...

nak join geng abah dan mama(bakal sebenarnya).....thanks...=)

Huszaini berkata...

Mama comel dan atie: saya dah masukkan dah... terima kasih yer!

SURIA AMANDA berkata...

oh...how about masukkan link i untuk geng kembar 2 perempuan?anak buah i kembar dua2 perempuan..baru 5 bulan lahir..http://suriaamanda.blogspot.com/

penDragon berkata...

nk masuk "Geng Abah dan Mama"! TQ...

LZ Qimayra berkata...

nak kat geng gerak khas! hehe

MUMMYIZZ berkata...

nk masuk geng kembar 2 lelaki

Huszaini Haron berkata...

@MUMMYIZZ boleh bagi address blog tak?! saya buka kat profile tak boleh laaa

iza berkata...

nak join geng kembar 2 lelaki...www.izakama.blogspot.com
blog AMRAFAHAN sy dah link kan..:)

MUMMYIZZ berkata...

baru pasan mesej

http://mummyizz.blogspot.com

exabytes unlimited