Sabtu, 12 Mac 2011

Pergi kenduri!

Kami sekeluarga hari ni bersiap-siap nak pergi kenduri kawan aku kat Bangi. Baru lepas siapkan AMRAFAHAN. Susu pun dah ready! Tinggal Abah dia jer belum siap.. hehehe.. sibuk update blog!

Disebabkan aku tak tau jalan nak pergi rumah kenduri member aku tu, jadi aku berjanji dengan seorang lagi member untuk pergi bersama.. huhuhu.. harap-harap aku tak terlambat..!


Oklah budak-budak dah tak sabar nak jalan-jalan nih! Nanti cerita lagi yer..

Ehh sebelum tu.. cuba tengok awek kembar ni! Blog dia bagus aa.. penuh dengan infomasi!

Ni blog dia : @Forever Love

Di cilok dari profile awek kembar nih!!
Nanti aku update dekat list kembar aku! Yeehaaa!!!

1 ulasan:

Jamiel berkata...

makan dulu..
nanti dah balik le sambung..

exabytes unlimited