Azwaimran tanya AMRAFAHAN jawab!

Selamat petang!

Tukang tanya ni ada blog shop! cantik woo barang-barang kat kedai dia!!! Nak tengok tak!! Antara barang dia...

Gambar dicilok dari blog Azwaimran :)

Ok kalau nak tau lebih lagi terjahlah blog dia nih!! Serbanekashop. Macam-macam ada!!! Nama pemilik blog Azwaimran. Nanti terjah yerr!!

Soalan bertaip macam nih..

nak tanya..kalau makan kat restoren camner ye?kembar ok ke?
abg kembar boleh beza x adik dia?

Jawapan aku...

Haaa... kalau makan kat restoran... ermm... kami akan minta baby chair 4 biji! Hehehe.. bagi cukup semua!! Lepas tu susun laa keliling meja... Lepas tu jadi perhatian orang.. hehehe.. kami boleh senyum jer.. orang tanya baru jawab dan bersembang.. takkan tiba-tiba nak cerita kat orang tak kenal kot.. hehehe.. Kalau baby chair tak cukup, kena duduk dalam stroller jer.. Tapi tu masa semua dah boleh duduk.. masa kecil dulu kami beli tapaw jer.. bila dah besar sikit ni baru berani bawa pergi makan kat kedai..

Abang Aqil dia kenal adik dia, tapi nama dia belasah sama jer.. hehehe.. kalau minggu ni dia panggil Faqihah.. semua adik-adik dia jadi Faqihah.. kalau dia panggil Haziqah semua jadi Haziqah.. kalau minggu ni minggu Naqibah, semua jadi Naqibah.. kekeke... kadang-kadang bila kita betulkan nama adik dia, dia macam malu-malu sebab salah... kekekke...

Ulasan

Mamaleesya berkata…
waaa comelnye kotak dora...aleesya likey

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!