Jumaat, 14 Januari 2011

Kembar lagi laa! sepasang perempuan dan 2 adik lelaki!!!

Haa... aku baru jer update pasal kembar tadi.. pastu baru perasan ada lagi kembar...

Maaf yer tuan tanah saya tidak perasan komen awak itu...

Kembar nih best! 2 kali bersalin dapat Kembar perempuan dan kembar lelaki... terrer aaa mama dia nih... Nak belajar boleh? hehehe... Info dari Mamam Kembar 3, bahawasanya saya tersilap... cuma sepasang kembar jer.. sekali imbas yang lelaki tu  macam kembar huhuhu... Maaf yer!! Seronok jer kumpul geng kembar ramai-ramai nih... Nak kembar 3 lelaki pula! nak lawan Mama Kembar 3!! Huhuhuhu.. wife aku nak ke hah?? hari tu aku dengar dia cakap.. kalau nak anak lagi kena cari kedai baru.... huh... ada ke suruh.. kompom laa taknak.. cuba larang.. kekekek.... mama, abah gurau yer.. tapi serius.. kekekeke...


Meh kita terjah.... sini

Sepasang kembar...
Gambar adalah dari blog tuan tanah... Minta share yer.. kalau tak suka beritau yer! Nanti saya removekan! Peace! :)



***Nota kaki Abah
Jemput ke gathering yer!

4 ulasan:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

wow sempoi lah..2 kali branak dah dpt 4 org you..

Mama Kembar 3 berkata...

wah tu best betul! dia mmg leh tutup kedai terus aaa

Mama Kembar 3 berkata...

abah, dah visit blog dia, rasanya anak dia yg perempuan tu yg kembar, yg lelaki bukan kembar...

Huszaini berkata...

Ok mama! dah betulkan! tq yer!

exabytes unlimited