Rabu, 12 Januari 2011

Gambar pergi taska dan balik dari taska...

Semalam angin si Abang nak duduk dalam baby car seat adik dia punya... Jadi si Adik ni terpaksalah duduk depan dengan Abah... Lagipun Mama tak sihat jadi dia cuti, so aku dengan anak-anak jer... kalau tak dia orang dah duduk dengan Mama dah kat seat depan tu..
Hari ni pun dia nak duduk belakang.. tapi aku takde laa snap gambar...

Yang si Adik pula boleh duduk diam sekejap jer... lepas tu sibuk nak berdiri... Lepas duduk kat belakang tu, si Abang sibuk nak duduk depan pula dengan adik... geleng kepala aku tengok perangai dia orang sekarang nih... huhuhuu... Semalam sempat laa snap 3 4 juta keping gambar...

Meh tengok gambar dia orang nih... gambar semalam nih...

Masa ni nak pergi ke taska...

Si Abang sibuk nak baring kat belakang
Adik belajar duduk seorang-seorang kat depan

Lepas tu nak duduk depan dengan adik

Abang kata " Nak tengok Aqil Muhammad Rayyan!" masa ni aku nak snap gambar dia, sibuk nak tengok gambar yang aku snap

Masa ni dah sampai parking kat taska. Saja snap gambar dia orang.. :)


Tengok si AF ni.. main kaki pula dia!



Kepada Mama, Abah terkompius gambar AH dan AN... jika salah beritau kat komen yer.. huhuhu.. Korang jangan gelakkan aku! Aku memang seorang yang pelupa huhuhu... tapi kalau tengok live aku boleh bezakan ekk!! JANGAN GELAK AKU KATA! huhuhu....

Auni Haziqah? ehh mama betul ke? kompius ni kekeke

Auni Naqibah? ehh betul ke ni mama? kompius nih.. huhuhu

Auni Faqihah senyum simpul pula dia!

Kena share, senang sekali jalan!
 Masa ni dah balik dari taska

Mula-mula duduk belakang lepas tu si Abang ni nak duduk depan pula!

Adik cuba melepaskan diri

Susu dah habis, aku suruh minum air masak ni dulu hehehe

Saja buat muka serius masa aku nak snap gambar ni, lepas tu senyum-senyum malu

Bergaduh dengan adik

Nak duduk dengan adik


***Nota Kaki Abah
Semua gambar-gambar ni bila tengok balik mesti aku akan senyum sorang-sorang dengan keletah dia orang nih.. :)


12 ulasan:

me suya berkata...

Hehehe macam2 ragam depa ni... Abang tu cute sgt.. Macam girly jek..

Mama Qiestina berkata...

kagumlaa abg bole handle 4 org sekali :)

baik je kan anak abg aseng..behave je nampak.citer ckit ape tips?

n!da berkata...

ya Allah. comelnye budak2 nih.
abang mesti da start rase tersisih kan? ohohho. tu yg mcm2 tu. kejap nk dok depan kejap nk dok blakang. gigit kang. hehe

Makbed berkata...

AF dah masukkan kaki dalam mulut ye. Sure nak adik lagi tu. HUaaaaa

jaja berkata...

terer la abah menjaga anak,anak,anak & anaknye....bravo...

waniewadec berkata...

stroller memang ada booked memasing punya ke? cnth, yang single auni1 punya, yg kembar untuk auni2 & auni3...atau sape dulu dia punya

hanyzaini berkata...

tebalik ler abah..haziqah n naqibah tu.. ehhehe..tuko..tuko..

Mama AqiL berkata...

tabik springg....kat abah nie..leh handle 4 org skali..

tingat dulu kat taska kbs..sy panggil aqil (anak saya) tp si rayyan yang pandang..rupa2nyer..nama rayyan pun ada aqil..hihihi..

Anna berkata...

mmg payah nak bezakan... rupa Auni3 smua mmg same.... ni mmg kene tindikkan telinga dgn anting2 batu warna lain2 baru bleh cam... huhu

Cik Jue berkata...

rupa same je..mau abahnye tak bertukar...syabas abah sebab dapat control 4 sekali....
buat mama ....mama memang bertuah dapat hubby macam abah...

norish berkata...

wah bestnya tgk.. pandai la abahnya jaga 4 org sekali.. saya yang 3 pun dah tak menang tangan.. banyak sangat kerenahnya..

Mama Kyra berkata...

mmg shomel..sonok ade kembar kn.

exabytes unlimited