Ahad, 24 Julai 2011

Nuffnang website Kena Hack!!

As salam dan selamat pagi,

Pagi tadi aku terima email dari Nuffnang. Dalam email tu kata website dorang kena hack. Hackers ni claim nak hack beberapa website company besar yang lain juga.. hackers ni juga kata dapat email pengguna Nuffnang lebih kurang 30k.. banyak tu..

Segala masalah telah disetelkan oleh Nuffnang. Cuma sebagai langkah keselamatan, korang tukar laa password email yang korang register dengan Nuffnang yer.. sebagai langkah berjaga-jaga.

Nuffnang kata dalam email tu..
  1. Your password is safe.
  2. Blog earnings and payment records are not affected.
  3. Loading of blogs serving Nuffnang ads is not affected
Aku rasa team Nuffnang dah buat yang terbaik untuk pengguna seperti kita... Jangan janganlah panik yer..

Detail korang boleh rujuk email yang dihantar oleh Nuffnang yer..

Sekian terima kasih..





2 ulasan:

Mama Kembar 3 berkata...

tatau pun nuffnang kena hack. thanks for d infor!

Huszaini berkata...

ok tq mama!

exabytes unlimited