Selasa, 26 Julai 2011

Aktiviti sebelum pergi sekolah! dan bermanjaan!!

Kalau korang nak tau apa aktiviti Auni Auni Auni sebelum pergi sekolah ni hah.. macam gambar kat bawah nih.. Mula masuk kereta jer abah panaskan enjin, dorang akan panaskan tangan dorang dengan main signal dan wiper kereta tu dulu... bila aku off kan.. dorang on kan balik!! hadoihh... sudahnya abah kena angkat wiper tu taknak bagi bunyik bising mengeriut tuh.. huhuhu... pandai sungguh!!!

Haaa... bila dalam kereta, abah tengah drive nak hantar ke sekolah nih... sorang akan duduk tengah-tengah antara driver dan pemandu... bila abah leka jer.. dia akan tarik gear dari D ke 2 (kereta auto kan camtuh laa gearnya) hahh!! apa lagi mengaumlah enjin tuh!! dah tentu abah tengah tekan minyakkan! haisshh... kadang kadang tu tukang tolak gear tu akan tarik gear ke 2 pastu tolak balik ke neutral... haisshhh!!! jahanam gearbox kita abah anak oii!!!

Sekarang nih kalau abang naik kereta mesti dia nak baring kat bahu abah.. manja-manja dengan abah... abah suka!! tapi tak boleh selalu bahaya yer anak-anak... huhuhuuhu...

Macam biasa, semua nak duduk dengan mama


Main signal!

Main wiper! Nampak tak wiper bergerak pada kelajuan yang tinggi! hehehe

Berjaya menyenap gambar wiper yang bergerak pada kelajuan yang tinggi! hehehe

Manja dengan abah!!

11 ulasan:

aizamia3 berkata...

so sweet dak abg buat macam tu.. 3 kembar pun comel.. like mom like daughter.. ;)

Huszaini berkata...

hehehehehehehehe mesti kembar bontot mama dia!!

cik rama-rama berkata...

ske tgk rmbut auni, kerinting btol, comeyy jer...abg jer rmbut lurus..bhya tu men gear, kalo tbe2 pergi reverse dye tolak,bhye tu..

Sharifah Nadzarah berkata...

biaselah bebudak mmg nak manja2..dah beso nnti ..segan...
kalau duk dlm keta mama or abah ada xpe..jgn biarkan diorg sendiri..bahaya.

suka tgok auni3...

Rai berkata...

budak2 memang suka main wiper!! damia kalau main mesti cepat je abis air wiper tu..

hanyzaini berkata...

K.E.M.B.A.R. ???!!! kembar BONTOT MAMA??? biaq bertuit??!!

cinnamon.com berkata...

anak-anak yg comel..hebat anugerah Allah..pertama kali bg komen...sudi jeguk la ke halaman saya..

Mama Kembar 3 berkata...

alala cutenya! gegirl semua manja ngan mama, yg boy manja ngan abah yer :-)

Huszaini berkata...

cikrerama: tq hehehe InsyaAllah takde apa2

SN: bila lagikan nak manja2 hehehe terima kasih yer!

Rai: hehehe sama pesen dengan Auni Auni Auni

hanyzaini: kan bontot ada kiri dan kanan, kembar laa tuh..

cinnamon: terima kasih datang sini.. Ok InsyaAllah

MK3: hehehe kembang lagi laa bontot mama dia nihh.. hehehe

mama3A's berkata...

abg manja ngan abah ajer la .. sbb tkde ruang dh kat mama... sian abg ea.. :)

erienz berkata...

meriahnye tgk budak kembar ni...teringin nk bby kembar...

exabytes unlimited