Rabu, 8 Jun 2011

Korang macam ni tak kalau balik kampung?

Kalau korang balik kampung 2 3 hari macam kami tak pack barang? huhuhu... ni baru 3 hari punya barang... kalau balik raya seminggu? huhuhu.... Ni tak campur lagi yang kat seat depan lagi nih... hehehe


Nak tanya nih.. Korang ada? kekekeke

Kasut semua susun kat belakang nih..

13 ulasan:

~ NauGhtY guRLz ~ berkata...

wah dasatnyer..penuh.... kalu bonet keta g besar g penuh pew..???

||aLeaSaRa|| berkata...

nampak gayanya bro ngan wife kenalah bertukarrrr.beli caravan lagi sempoi,ada toilet tak yah berhenti kat R&R he3.Kite pun samalah tiap kali balik kg atau bercuti,penuh bonet.sampai hubby kata"ngape tak diangkut sekali almari dan rumah " ngeehhhh....

ida berkata...

bro, me tak camtu pun..but worse huhuhu...dah mpv pun , tak muat siap buh atas bumbung huhuhuhuhu

:|: TinTa Kibod :|: berkata...

errkk..yg sorang ni pn mcm2 sumbat..apetah lg ank2 pakcik 4 org..heheheh

*entri baru : WW : Pipenn...Piiipeennn...Peepeeennn.......

Huszaini berkata...

NG: haah macam tu kot.. kekeke

alea: waa... ok gak tu!! kekeke

ida: alamak!! sampai ke bumbung!! err.. mpv memang tempat barang kecik kot...

tinta: dulu masa aqil pun penuh jugak.. ni dah tambah lagi 3.. lagi laa padat.. huhuhu

Yaati Nor berkata...

xde la sampai mcm nie..ni blum cukup well manage kot..ada yg tak perlu bawak kot..asben saya klu balik 2 hari pantang bawak beg byk2..bawak 1 luggage kecik sudah..tapi saya suka bwk byk2..padahal blh cuci kot..

Mama Kembar 3 berkata...

yesss! sama tapi tak serupa hehe

puding_manis berkata...

wahahaa...same je la dgn sy ni...anak baru sorg pon bonet penuh gak...sbb bdk2 ni bila berjalan ke mana mmg kena bwk byk baju lebih, in case takut musim hujan baju tak kering...huhuhu..

Sharifah Nadzarah berkata...

BILA DAH ADA ANAK2..LAGI2 PLAK MASIH KECIK..MESTI SAME PYE LAH..HIHIHI

dalilarahmad berkata...

bro, ape lagi.rembat exora arr pasni..keje dah tetap..kui3..

Nota: klu nk lagi gempaq, terus angkat alphard..=)

hanyzaini berkata...

its just a matter of arrangement n management... ada gak couple yang anak sorang pakai mpv..lagi byk barang sumbat2 je dlm tu..heheh
hmm..for now..ok la tu..since mama n abang masih tersenyum je lepak kat belakang..at least ada gak keta..dari tak ada..kan abah kan?

Sarah Amanda berkata...

betul sangat...sama tapi tak serupa lah..kita emak-emak ni..belakang lah jawabnya..

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...

hahahaaaa kadang 2 lbh parah dari nikh hukhuk....keeta pon daa jadik umah...apatah lagik umah jadik aper yerk?

exabytes unlimited