Rabu, 8 Jun 2011

Janganlah jadi macam nih...

Aku tengah tengok rancangan Nanny 911 kat NTV7 sekarang nih... Kali ni pasal keluarga yang ada kembar 3, tapi 3 3 kembar ni tak sehaluan... Bergaduh.. Berebut, tak boleh berkongsi dll...

Kesian pula tengok mama diorang ni siap panggil Nanny 911 untuk setelkan masalah dia dengan anak anak... Huhuhu

Harap harap anak anak anak anak aku tak macam ni laa bila dah besar nanti...

Meh ler tengok macam mana nanny handle kembar 3 nih.. Sekarang nih kat ntv7... Aku nak belajar sikit cara nanny nih.. Hehehe
Published with Blogger-droid v1.7.1

6 ulasan:

mashi berkata...

insyaAllah berkat doa parents, anak2 elok pekertinya....jom tgk pic wedding kwn kembar sy

Mama Kembar 3 berkata...

Moga moga your girls & my boys tak kan jadi camtu laa kan, moga moga diorang rapat & baik sesama sendiri 4ever walau dah beranak pinak nnt

ellisya berkata...

harap2nye anak2 kite tak ler jadi camtu kan..pada anak2 mama dlm pewot nih..tk mo gaduh2 k..baek2 taw..sharing is caring..hehe..

Aimi dan Pakcik Hashim berkata...

owh. gambar kat atas tu anak kembar 3 ko ek

meriahnya

[n a j e e b] berkata...

time keje leh tgok tibi eh?

http://katanajeeb.blogspot.com/2011/06/hello-kiddies.html

(via PC Hak Kerajaan)

Huszaini berkata...

mashi: InsyaAllah.. :)

mk3: InsyaAllah... Amin... :)

ellisya: InsyaAllah.. hehehe.. dalam perut memang baik2.. tunggu nanti bila dah kuar.. hehehe

aimi n pakcik hashim: haah laa bro! tq aa..

najeeb: kan malam aku post entri nih.. ko nih.. eerrr... via pc gomen gak! kekeke

exabytes unlimited