Amrafahan di Bukit Fraser

Semalam lepas kenduri kami bergerak ke bukit fraser.. Lepak bersama sama keluarga wife pula...

Masa sekarang ni kami tak sempat nak pusing pusing lagi kat sini.. Lepak kat resort jer ni..

Aku tak dapat nak update panjang nih.. Layan gambar Amrafahan laa yer...

Gambar di wife aku yang amik masa aku tengah drive naik bukit fraser nih.. Gambar pintu gerbang jer aku amik.. Hehehe...







Published with Blogger-droid v1.6.9

Ulasan

Yaati Nor berkata…
saya gi bukit fraser balik deman 2 hari..muntah2 pening dengan pejalanan..
Huszaini berkata…
jalan pegi sana memang bengkang bengkok kalau tak tahan boleh muntah.. nasib saya yang drive kalau dok sebelah mau muntah gak huhuhu

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!