Boleh tolong undi tak??

Sticky Post Sehingga 5 Mei 12.00 tengahari
Entri baru sila scroll ke bawah yer!

Assalammualaikum dann selamat pagi!

Hari tu aku ada buat segmen pertama Amrafahan. Alhamdullillah ada sambutan. Terima  kasih pada yanng sudi menyertai segmen aku.

Sekarang nih aku nak minta tolong pembaca-pembaca sekalian UNDI untuk cerita yang paling best korang rasa layak menang!

Cara nak mengundi senang aja. Taip undi korang di ruang komen niih.. seorang boleh undi 2 cerita saja. Cerita yang paling banyak dapat undian akan dapat hadiah dari aku.

Contoh.

Aku undi
1. Cerita 2
2. Cerita  5

Senang kan?

Korang boleh baca cerita-cerita diorang kat sini

  1. Cerita 1
  2. Cerita 2
  3. Cerita 3
  4. Cerita 4
  5. Cerita 5
Undian ditutup pada 5 Mei 12.00 tengahari

Tuan punya cerita pun boleh mengundi sekali!!

Ok hadiahnya berupa towel sepasang. 1 tuala mandi dan 1 tuala muka. hehehe.... maklumlah.. aku kan jual towel.. jadik.. hadiahnya towel laa... hehehe






Tolong undi yer!! Terima kasih!!

Ulasan

Makbed berkata…
towel pun i likeeeee....
Makbed berkata…
saya undi cerita nombor 4. hehehee...
IbuAmirAmirah ;P berkata…
hehe...saya lupe nak email..sy ingt nak sponsor adiah...
sebab saya jual beg, ingt nak sponsor beg atau wallet..heheheh
puan nina berkata…
saya undi cerita 1 dan cerita 5
Feizal berkata…
aku undi...
*cerita 2, dan
*cerita 5
~: nisa :~ berkata…
saya undi no. 1 dan 4
padlie berkata…
saya undi no 5..
dan no 1... :)
Huszaini berkata…
Terima kasih pada yang mengundi... Undian masi dibuka lagi!

@IbuAmirAmirah ;P: boleh jer kalau nak sponsor lagi. Boleh kita bagi pada pemenang 2. kalau kompom nak sponsor bitau yer!
IbuAmirAmirah ;P berkata…
saya undi 1 & 5...

tuan rumah: kompem..nak kena prepare before bile ek..?
||aLeaSaRa|| berkata…
WAH!!!NTI BALIK DR OFFICE BR KITE BLH BACA SEMUA DAN TLG UNDIKAN....
Huszaini berkata…
IbuAmirAmirah: dalam minggu ni laa kot.. InsyaAllah minggu depan dah boleh pos hadiah. result InsyaAllah hari kamis petang or jumaat

aleasara: orait!!
Mama Kembar 3 berkata…
mama undi crita no 1 and 2
syazny berkata…
saya tolong undi ek......no 2 dan 5...

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!