Kepenatan yang amatt!!

Yeyyy!!! Akhirnya dapat juga aku buka blog kat rumah!!! baru pueh guna internet kat rumah... kalau tak mesti aku membebel macam ni....

Haa.. untuk segmen pertama amrafahan tu dah tutup, jadi aku akan update pada esok hari... maaf yer terlambat update... Alhamdullillah terima kasih pada yang sudi join..

Pemenang akan dikira berdasarkan undian yang dibuat oleh pembaca cerita korang nanti.. sesiapa yang banyak dapat undian dialah dikira menang... adil tak?

Hadiah untuk segmen nii nanti aku beritau... hehehe... special woo... hehehe..

Oklah.. nak rehat nih... rasa mau pengsan sudah.. esok kita jumpa lagi! daa...

Ulasan

Feizal berkata…
undi pembaca??mcm sy kurang follower xder chan la yer..huk3..

xper..xmenang xper,yg pting niat nk support segmen kwn tu yg pting kn der..
Huszaini berkata…
jangan mengalah bro... ko kat gagah! heheh..

undian pembacca di blog aaku laa.. InsyaAllah ada rezeki tu.. boleh menang...

Lagipun pengundi sekarang dah bijak.. hee... tak undi membuta tuli tau! hehehe

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!