Ahad, 17 April 2011

Jom pergi pasar karat!!

Jom shopping pagi-pagi ni kat pasar karat stadium shah alam!! macam-macam ada!!!

Sesiapa ada kat sana meh lerr jalan-jalan kat sana!! Ada makanan sedap macam sup gear box! roti jala! murtabak! roti bom!! semua sedap!! Aku dah selalu makan dan pueh hati!!! cendol pun ada!!! Murah plak tuh!!!!

Kalau sesiapa nak beli towel cotton 100%, kualiti terbaik punya, mai laa ke gerai tapak 301! aku ada kat sana pagi nih!!! Murah murah jer!!!

Jumpa di sana!!! hehehehe

5 ulasan:

d_LA berkata...

teringat pegi pasar karat ms pegi rmh kwn hari tu..best sbb besar, mcm2 pilihan ada

Mama Kembar 3 berkata...

ehh mana model model cun atas meja???

Izan Ishak berkata...

dah lama sangat tak pi pasar karat tu. best sbb mcm2 ada~

Huszaini berkata...

d la: semua ada!! kan!! heehe

mk3: err.. hari tak bawa! tak sempat nak jaga nanti! hehehe

Izan: haah.. tapi elok pergi pagi.. tak panas sangat!

azwaimran berkata...

bp rm selai ni bos? jual la online jgk..sure laku,sbb model 3 aunis tu pelaris...hehe..

exabytes unlimited