Sedapnya eskem nih!!!!

Selepas jumpa nenek kat alamanda, kami anak beranak  pergi laa makan eskem.. Disebabkan kedai eskem nih baru buka, dan kitorang saja ngada-ngada nak test.. err... sebenarnya masa tu tengah pikir apa nak makan malam yang ringan-ringan.. nampak kedai eskem tu terus nak try.. hehehe

Eskem ni lain dari yang lain sebab kita boleh pilih perisa dan topup apa kita nak, lepas tu tukang gaul eskem nih akan gaul eskem dan topup yang kita pilih depan mata kita... ala.. gaul-gaul macam tu jer.. lepas tu hias sikit-sikit...

Yang buat aku nak rasa tu sebab dia gaul-gaul depan mata tu.. nampak sedap gila!!!! Lepas tu bila dah siap tu diaorang hantar laa kat kami...



Pergghhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!! Dia punya rasa!!! MABELES!!!! SEDAP TAK HINGAT!!! memang best aaa!!! AMRAFAHAN memang suka sangat!! Laju jer semua makan! Mama lambat suap siap jerit nakk!!!  kekeke... Si Aqil suka makan di punya kon tu!! kon tu pun sedapp!!!! Tak rugi laa bayar RM12.90 per cup per scoop... huhuhuhu...

Ni lah eskem sedap tu.. Nama kedai dia The Cream & Fudge Factory terletak di aras 1 Alamanda, Putrajaya berdekatan dengan Butik Bonia. Apa nama eskem yang aku order pun aku tak ingat... huhuhu...








Mula-mula Aqil suap abah.. humang hai!! buruk lantak rupanya!! hehehe

Lepas tu AN pula suap aku!

Ulasan

AzharAzfar berkata…
wah sedapnye nak sikit..
cikbintang berkata…
alolo..comelnye!!!!hehehe cdapnye eskem tu!!
Ainul Hayat berkata…
nampak menarekz je eskrem tu...dah lama tak gi alamanda...
Axie04 berkata…
bahagianya
chumel sangat
Citarasa Rinduan berkata…
aduh

papa kembar. time kembar 3 bagi suap kat mulut papa, ayu rasai kasih sayang mereka..

so touching..

nyami.. askrim!!!!
.:hana hazel:. berkata…
dtg mengembara kat sini tgk triplet :)
hana berkata…
wah..
macam sedap je eskrem tu.
ni yg nak kuar cari eskrem...hehe
Izan Ishak berkata…
sedapnya aiskrim!!!!

suka..suka...
Mama Kembar 3 berkata…
perghhh kecuq ayaq liuq aihh tgk pics eskrem tuh. nakkkkkk! hehe
ishiko berkata…
rrr.... bestnya.. malam ni kena pegi terai test tuuu ^
lady dayana. berkata…
alalaa comel anak suap kan. heheh. ouh pernah jugak nampk eskem ni kt tv. ishh tgk pun dah maveless klu rasa mmg tak hengat dunia lah :D

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!