Pemenang Segmen Pertama Amrafahan!!


Keputusan

  1. Cerita 1 - 7 undian
  2. Cerita 2 - 3 undian
  3. Cerita 3 - 0 undian
  4. Cerita 4 - 2 undian
  5. Cerita 5 - 6 undian


Jadi, Pemenang Segmen Pertama Amrafahan adalah seperti berikut!!

Cerita yang mendapat undian terbanyak adalah cerita 1 dari Padlie!! jadi Padlie adalah pemenang segmen aku nih!! Tahniah Padlie!!!
**Padlie nanti bagi nama penuh dan alamat ko kat email aku, aseng1@gmail.com nak send hadiah!

Cerita yang mendapat undian kedua terbanyak adalah cerita 5 dari Makbed!! Tahniah Makbed!!
** Makbed nanti berhubung terus dengan penaja ye, Ibu Amir Amirah dari Little Twin Shoppe, ni email dia, dibah575@yahoo.com

Terima kasih pada peserta yang tidak berjaya kerana sudi support segmen aku nih.. terima kasih juga kepada pengundi-pengundi semua.. 

Ulasan

padlie berkata…
Eh, betul ke ni?
Wah, terima kasih kepada penganjur dan pengundi-pengundi :)

Entry terbaru padlie: Eh eh.. Ada orang ngumpat saya la..
Huszaini berkata…
nnt send detail yer!
Mama Kembar 3 berkata…
congrats padlie & makbed!
Citarasa Rinduan berkata…
TAHNIAH KEPADA padlie dan makbed...

nanti kalau ayu ada buat contest ayu nak ajak papa kembar 3 join sama yer
Huszaini berkata…
ayu: InsyaAllah! tapi kena bagi soklan bocor aa kekeke baru bleh menang!
puan nina berkata…
tahniah padlie n makbed =)

cite tu tak ngarut kot?xde org undi pun..hehe
Chieda Hafiz berkata…
hahaha! cite makbed ada unsur2 lucah tapi klako! hahaha..
Makbed berkata…
Alhamdulillah.. aku menang. mekasih penganjur.

Chieda Hafiz - lucah sket je lah! kekekeke.

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!