Segmen Pertama AMRAFAHAN

Entri ini melekat sehingga ** 1 MEl 2011 jam 11.59 malam **Update
Entri baru sila scroll ke bawa yer!

Assalammualaikum kawan-kawan,

Pertama kali aku nak buat segmen nih, saja seronok-seronok, kot-kot kita dapat tambah kenalan lagi, InsyaAllah...

Ok kita mula...

1. Mula-mula kena letak header AMRAFAHAN yang kat bawah nih..


2. Letak tajuk: AMRAFAHAN: Cerita mengarut aku!

3. Apa yang korang perlu buat ialah tengok kat keyword search korang di nuffnang >> analitik >> kata kekunci atau blog stats >> Traffic sources >> Search Keywords, pilih 1 katakunci yang menarik dan buat 1 entri dan reka cerita mengenainya.. Contoh macam cerita ni! Letakkan link entri korang di ruang komen sini! Print screen sekali tau bukti korang amik dari kata kunci dari blog korang!!

Contoh kata kunci dari Nuffnang

Contoh keywords Blogspot

4. Setiap cerita yang tersenarai akan diundi untuk mencari cerita terbest, InsyaAllah ada sedikit cenderahati dari aku pada yang berjaya. (Err... ada sesiapa nak sponsor hadiah? hehehe.. kalau ada bolehlah email aku yer.. aseng1@gmail.com)

5. Ajak laa kawan-kawan korang join yer, memeriahkan segmen aku nih.. hehehe...

6. Update: Tarikh tutup: 1 Mei 2011 jam 11.59 malam

7. Itu jer kot.. Selamat bersegmen!


Terima kasih pada bro Ben sebab aku banyak belajar dari blog dia!

Ulasan

mcm ni lah berkata…
susah la ,. segmen yg senang2 ade tak ?
QUEENPINK berkata…
SALAM

JOM JOIN GA SAYA

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html
Huszaini berkata…
MNL: oo.. susah ek... takpelah kalau tak de orang nak join.. tak kisah pun..

QP: InsyaAllah
mamaelly berkata…
ALAAA SUSAH..memerlukan fokus ni..huhuhu
puan nina berkata…
insyaAllah akan cube join.. terima kasih jemput saye =)
Insyaallah...
kalo sempat saya join naaa..
hehee..
lately sibuk skitt..
wee!!!
thanks kerana menjemput..wee!!


╔♫═╗╔╗ ♥
╚╗╔╝║║♫═╦╦╦╔╗
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣
╚═♫╝╚═╩═╩♫╩═╝ ♥MY BLOGGERS♥
♥salam singgah dari mummy weiyda♥
♥eppy blogging ya!♥

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog
to'wan berkata…
erm..segmen yg menarik.. nanti cuba selongkar tengok..kalau ada keyword yg sesuai, boleh la join segmen ni.. :)
puan nina berkata…
erk...en huszaini..tarikh tutup tu bile sebenarnye?
padlie berkata…
Terima kasih jemput saya..
InsyaAllah saya join..
Huszaini berkata…
terima kasih pada yang nak join.

puan nina: besok 29 april 10 pagi
ina berkata…
tarikh tutup 29hb? tak sempatlah... ada paper nak kena marking ni... next time k!
padlie berkata…
dah siap..

http://ceritapadlie.blogspot.com/2011/04/amrafahan-cerita-mengarut-aku.html
AzUraAa berkata…
Insya Allah kalu sempat...alarm si kembar berbunyi tak kira masa..so, nak carik masa tu mmg susah..
anyway, thanx sebab invite...:)
najwa's berkata…
yeah, best ni. jarang dpt segmen yg cmni. :))
Citarasa Rinduan berkata…
menarik....
pap kembar.. awat tarikhnya tutup esok..wawawa

esok ayu banyak hal.. pagi jogging. 8 pagi. ke pusara ayah mertua..
sure tak dapat join..
sedihnya
Feizal berkata…
tuan tanah oooi...

wa datang bwk borang penyertaan nih..lu bleh baca kt sini..
@buaifeizal.blogspot.com
Huszaini berkata…
Update: Tarikh tutup segmen dilanjutkan ke 1 Mei 2011 jam 11.59 malam. Harap Maklum

Tak sangka ada orang nak join.. huhuhu...
Mama Kembar 3 berkata…
Thanks jemput mama. Plan nak join kalau sempat, tgh dok tunggu ada keyword yg best untuk dimerapu kan hehe
Mama Zara berkata…
huhuu..keyword best ek...akan difikir2kan :)
ishiko berkata…
wahwahwah... jumpa geng ah niii..
puan nina berkata…
dah buat...harap2 luluslah..

http://puannina.blogspot.com/2011/04/amrafahan-cerita-mengarut-aku.html
Citarasa Rinduan berkata…
selamat malam papa kembar... ayu join juga

http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/04/babak-mandiamrafahan-cerita-mengarut.html

(sebenarnya penat hari nie di citarasa rinduan.. tapi untuk support contest papa kembar3... ayu lupakan..)
selamat hari pekerja...
Makbed berkata…
makbed dah join daahh. hehehe..


http://www.makbed.com/2011/05/amrafarhan-cerita-mengarut-aku.html#axzz1L5Ue9Q2W
~: nisa :~ berkata…
tak sempat nak join dan tutup... ingat nak buat mlm tadi dah terfengsan... lain kali buat lagi kami join..
~: nisa :~ berkata…
tak sempat nak join dan tutup... ingat nak buat mlm tadi dah terfengsan... lain kali buat lagi kami join..
Huszaini berkata…
kepada yang dah join tu terima kasih yer.. nanti saya updatee lagi..

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!