Ahad, 17 April 2011

Comel lah kembar nih!!

Tadi aku ber blog walking... saja seronok-seronok baca blog kawan-kawan, Happy jer bila baca blog diorang nih... Macam-macam cerita! Lagi-lagi yang duduk oversea nih... Mesti banyak pengalaman menarik duduk kat negara orang..

Anak-anak diorang gak yang untung, kecil-kecil dah kenal dunia luar... Alhamdullillah rezeki masing-masing..
Masa tengah baca blog Mama si kembar Ariana dan Arisya, ternampak satu lagi blog kembar yang dok oversea gak!! Rasanya duduk New Zealand kot.. hehehe.. teka jer sebab nampak gambar aiskrim new zealand.. hehehe


Pertama kali baca blog Mama Tia Mia ni.. aku jadi suka sebab ada banyak gambar yang cantik-cantik!!
Jom terjah blog Mama Tia Mia nih!! Seronok baca pengalaman dia!! Kembar dia dah besar pun! Kembar Gegirl yang comel!!

Gambar ni di cilok dari blog mama tia mia! hehehe

Ni gambar kembar Ariana dan Arisya!! Gebunyaa!! comel sangat!!!

Gambar yang dicilok dari blog mama diorang juga! hehehe
Alhamdulillah.. bertambah lagi senarai kembar aku... huuhuhu... nanti aku update! Hari ni hari M aku.. kekeke

9 ulasan:

Niza Romli berkata...

berharap dpt anak kembar..comel si kembar tu. takleh, geram. mcm nk cubit-cubittttttttt je pipi tu..hihi..doakan sy dpt ank kembar jgk ye..;)

misz myza berkata...

alaaa.. saya pn nak kembar jugak bila dah kawen nnti.. mcm seronok je... sbb ade kwn yg sehati dan sejiwa... hehehehe

Huszaini berkata...

Niza dan myza: Amin.. mudah2an kome2 dapat kembar.. selalu lah berdoa.. amin...

ilasofi berkata...

assalamualaikum sy ada sorang kenalan blog yg baru je dpt anak kembar..kembar sepasang lagi..ni blog dia http://sarahrahim.blogspot.com/..comel anak dia

Mohd Ridhuan berkata...

bestnye ada anak kembar...
uuhuuhuhuhuh

ShidaGhazali berkata...

assalam..
twins tiamia ni duk area kota damansara kalu x silap...

suka tgk rambut dorang yg curly2 tu..hehe

MamaEma berkata...

bestnya ada anak kembar ie..

arianaarisya berkata...

hi..thanks singgah blog tak seberapa ariana n arisya...hubby i nak triplets plak next attempt...tapi tengok u handle the triplets n abangnya...adoi..i plak terasa penatnya...tapi tabik spring la kat u n wifey...i ni tak terhandle budak berdua ni..

Tihara berkata...

comel nye dpt anak kembar.. :)
sukerr

exabytes unlimited