Sabtu, 23 April 2011

Siap dah!

Baru lepas selesai bagi Auni Auni Auni makan, lepas tu mandikan, lepas tu suap kismis. Susu pun dah buat. Suka tengok diorang makan kismis... lagi lagi si AN, laju ker makan.. lepas satu, satu dia ambil.. Suka bila diorang dah habis makan lepas tu minta kat kita... "Nakkkk"!! hehehe... selagi tak dapat selagi tu sebut nak! Lepas tu bagi susu kat diorang... ermm.. diorang sekarang tengok golek-golek nak tidur kat atas... abah dia lari kejap nak update blog.. kekekeke

Hari ni dah masuk hari ketiga train Auni Auni Auni guna botol yang putingnya macam kat bawah nih... apa nama tah... kalau nak detail boleh pergi sini



Pic from tommee tippee website
Botol ni boleh tukar dari puting ke straw.. Macam menarik aa... mama beli yang color biru tu kat mother care alamanda. Harap-harap Auni Auni Auni boleh sesuaikan diri laa pakai botol tu. Sebelum ni kalau pakai puting biasa susu yang diminum boleh habis, tapi guna botol ni, masih ada baki sikit. Cikgu kat taska pun kata diorang minum main-main jer kat taska nih... Tak perlah sementara nak bagi diorang sesuai.. nanti dah sesuai oklah tu..

Ohh lupa, mama dan Aqil pergi training bola jaring, diorang ada tournament bulan depan.. Errmm... cerita pasal bola jaring nih... kalau buat sukaneka masa next gathering kembar best gak nih.. bapak-bapak main futsal, ibu-ibu main bola jaring, anak-anak main sukan rakyat.. huhuhu... mesti menarik... Siapa setuju? Hehehe...

exabytes unlimited