Sabtu, 2 April 2011

Jom Berkelah Dengan Geng Kembar Ke 2!

Entri melekat sampai 2 April 2011. Entri Baru sila scroll ke bawah. TQ!
Tempat berkelah!


Setelah dibuat undian, maka tetaplah sudah tarikh dan masa untuk buat aktiviti berkelah dengan geng kembar nih!

Maka, aku dengan senang hati nak jemput semua kawan-kawan blogger dan keluarga kembar hadir berkumpul untuk acara santai ni yang akan berlangsung seperti dibawah ni...



Acara: Jom Berkelah dengan Geng Kembar Ke 2


Tarikh: 3 April 2011


Masa: 10.30 pagi


Tempat: Taman Seri Empangan, Presint 5, Putrajaya (Depan PICC) Nak tengok tempat klik sini


Makanan: Bebas secara Pot Luck (Seperti sebelum ni, aku akan bawa air dan buah hehehe)


Tujuan: Nak merapatkan ukhwah sesama kita.


Target: Nak kumpul 15 geng kembar!

Tentatif:


10.00 pagi - Para 'pengelah' berkumpul di Taman Seri Empangan
10.30 pagi - Sessi berkenalan
11.00 pagi - Santai Bersama Ben Ashaari dan 1tube.my
11.30 pagi - Acara Makan-makan dan Bebas bersantai dan berkelah!



Masa Jom Berkelah 1 dulu, dapat kumpul 7 geng kembar! Diberi liputan oleh Harian Metro lagi! hehehe. Harap-harap kali ni dapat kumpul lagi ramai dari sebelum tu! InsyaAllah.

Acara ini terbuka kepada semua yang nak berkelah, siapa saja boleh join.

InsyaAllah pada hari tersebut, Ben Ashaari dan team 1tube.my akan datang.

Semua geng kembar dijemput hadir begitu juga dengan pembaca blog aku! Datang jangan tak datang!!

Pada yang nak hadir bolehlah confirm dengan hantar email supaya aku boleh bajet berapa ramai yang nak datang. Email aku aseng1@gmail.com, tajuk email Jom Berkelah 2. Sila hantar nama dan url blog. Kalau tak de blog, facebook pun boleh.

Oleh itu, marilah kita heboh-hebohkan perkara baik nih!

Kita jumpa di sana yer!!



**Nota kaki Abah
Aku nak update bloglist aku! Hari tu ada malware! Klik Sini

55 ulasan:

~: nisa :~ berkata...

Insya Allah kalau tak de aral Ammars n family akan join.

mamaelly berkata...

emm nak join nak join..insya Allah kalau tak ada aral mamaelly yang tak femes ni akan mnggedikkan diri..hihih (tak malu)

Huszaini berkata...

nisa: yes! silalah join yer!!

mamaelly: hahaha!! marilah join yer!!

Lulu Rahman berkata...

ya Allah. mereka sgt comel !!!!!!!!!

[n a j e e b] berkata...

para 'pengelah'... i likee! haha!
akan cuba utk menskodeng baby2 kembar yg dtg...(nk bawa telezoom lens je...segan nk dtg dekat sbb xde kembar nk bawak.. LOL!)

Wardatul Noor binti Sain berkata...

wahhh bestnye....harap2 leh la menghadirkan diri...hehehe~~~ nk gak jmp kembq2 yg lain....

Isteri Yang Comel berkata...

kak saya nak datang

Huszaini berkata...

Lulu: tq!

najeeb: mai laa dekat2.. :)

wardatul: marilah lapang2kan diri yer!

IYC: err... saya lelaki aa... huhuhu.. silalah datang yer! :)

[n a j e e b] berkata...

akak ke.. LOL! hehe.. jgn marah bro.. InshaAllah... (baru lepas trauma ngan budak2 lepas kena paw cukup2 kat toy'r'us Alamanda ngan anak2 buah!) LOL!

ina berkata...

alamak... kembar afiq dan nan nak join jugak tapi jauhlah pulak! bila nak buat belah utara pulak nie?

Huszaini berkata...

najeb: hehehe tak marah aa.. dah biasa hehehehe.. err.. nak paw juga bleh? hehehe

ina: InsyaAllah ada rezeki sampai laa kami! :)

Adzriel AB berkata...

ada kembar 5 lain tahun kat rumah saya. he..he,.

Lyna Shaari berkata...

tq invite lyna ;) sayangnya dat day bru balik dr bandung,nt arrange lah buat gathering geng2 kembar dkt klantan @ gambang kuantan..

AzUraAa berkata...

Thanx for the invitation..Insya Allah.. memang nak join tp time tu kat johor.. akan cari masa utk join gath akan dtg..:)

ida berkata...

this time tak mo terlepas dah bro...

Elly & Emmy berkata...

Insyaallah.. kalau tak da apa-apa halangan pada hari tu,, kami akan join :)

Mama Kembar 3 berkata...

InsyaAllah Mama & family pun nak join gak if tak dak aral. Plan 4 adults + 3 kids will be attending... tp tatau laa kot kot tetiba bawak sekampung cam ari tu gak hahaha!

Pn. Jaja berkata...

alahaii.. jauhnya.. kalau dekat boleh baby kembar saya join :)

Huszaini berkata...

terima kasih pada yang dapat datang! kita jumpa di sana yer!!

pada yang tak dapat tu, Insyaallah ada rezeki kita dapat jumpa ditempat masing2

Shalwalawani berkata...

tq 4 invitation..cam best je..tp x dpt join la..ade hal..insyaallah, next gathering blh jupe ;-)

Eha Solehah berkata...

Wah best nyer...aahhhaaakkksssss....

arianaarisya berkata...

Teringin nak join setiap kali ada picnic ni...tapi jauh masih kat Kuwait...if ada rezeki, next time insyaallah i join...mesti best!!Thanks a lot...

Isteri Yang Comel berkata...

Insya Allah sy akan hadir, tak sabo nak jumpa sikembar, nak amek berkat

lin berkata...

haha.. telambat la beb!! insyaallah kalu x de pape, kitorang pon nak join gaks. 2 adult + 2 budak 7 tahun.. hahaha...

Edy Ramanov berkata...

salam. edy sudah follow blog ni. jgn lupa singgah dan komen blog edy ya. tq.

Mama Farra dan Faris berkata...

hiks..hiks..


helmi the macho n de gang pun akan dtg klo takder pa per..

tu mmg tmpt bkelah kami..

Ummi Zayda berkata...

wahai tuan tanah..jauhnya ummi zayda nak bwk sikembar ke sana...mmg x dpt join lg la kali ni..insyaallah,nnti ade rezeki ummi zayda ngn kembar akan join ye..hepi enjoy!!!

Huszaini berkata...

Terima kasih yer sudi nak datang! Harap2 meriah nanti!!

Aam berkata...

terima kasih sebab jemput...tapi jauh sgt tak dpt nak join....insyallah kalo dekat kami join ok

||aLeaSaRa|| berkata...

alamak hari ahad ke?macam boleh pergi je ni tapi apa2 kite beritahu secepat yg mungkin..kena adjust dulu plan lain he3...hish tak sabarnya!presint 5 dekat je tu...

Huszaini berkata...

Aam: Ok :)

alea: datang jugak! hehehe

.:iEyaaYaya:. berkata...

wahhh nak pergi tapi tak dapat pergi kot..sy ni kuantan and kembar kt segamat..insyaallah next event dapat join..thank for inviting me n my twin :)

http://www.facebook.com/pages/Twins-blog/108845062528635

~Masiha Sulaimi~ berkata...

bestnya...leh ke join sorg sbb kembar sorang lagi balik kg kat KEDAH..huhu...

Huszaini berkata...

datang jer tau!!

JHaZKiTaRo berkata...

salam kenal.. rajin2, ziarahlah blog hamba kalau nak baca pengalaman hamba travelling ke 45 buah negara.. :)

Diana berkata...

Insyallah...Aqiel n Aqief akan join...seronok nyee..nk jumpa geng...hihihi...

Cik Puan Nurul berkata...

nak gik tapi mcm kene balik kg lak aritu tp rasanya ahad tu dah menghala ke sini dah kot kalo sempat akan ahkak menghadirkan diri..taman empangan tempat daku sering melepaskan tekanan heheh

Qaseh dalia adelia berkata...

semoga berjalan lancar ye sis

inajay berkata...

salam perkenalan sume... macam best je aktiviti nih... insyaAllah saya akan join bawak anak2 kembar saya nanti.... :) la diana... nama anak kembar awak sama la dgn nama anak kembar saya... aqeel dan aqeef... nnt kite jumpe ye... hihihihi.....

Huszaini berkata...

Jhazkitaro: memang menarik! best jalan2 tengok tempat orang kan!

diana: yeahh!! tq!! jumpa disana!!

cik puan nurul: haa dah tau tempat senang laa yer!!

Qaseh dalia adelia: terima kasih yer dik! huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu

inajay: yes! jemput datang tau! jumpa disana!!

Izan Ishak berkata...

salam bro,

insyaAllah kami akan hadir ahad ni. dah siap buat entry pun menghebah2kan perkara yg best ni.

Finaz Jaafar berkata...

saya takde geng kembar cmne?bole gk ke join?

Huszaini berkata...

Izan: tq izan! jumpa disana yer!

finaz: boleh! datang la!!

the triplets berkata...

waaaaaa...jauh nak gi
good luck geng2....

Zakiyah Zainon berkata...

tq sebab jemput faaiq dan faaid..sukanya kalau dapat kumpul ramai-ramaikan..share kisah anak-anak dan tengok gelagat depa..tapi ibu jauh dan ayah baby kerha shift uhuk! tak dapat la nak join..:(
nnt updatela cerita k...

Zakiyah Zainon berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Rafi Nilhan berkata...

selamat ber'picnic'.. :)

Huszaini berkata...

the triplets; tq! ada rezeki kita jumpa yer!!

zakiyaH:okeh! nanti saya update!

rafi: tq :)

NadiRah berkata...

ala..
x cuti sem lagi!!!
sob3

mas saari berkata...

alahhh...bestnya
nak dtg nak jumpa abg ben!
tapi takde anak kembar lah...

Huszaini berkata...

datang jer mas, tak semestinya ada kembar.. jumpa kat sana yer!

masMZ berkata...

yeayyyy kali nie leh sibuk-sibuk kat sana..... huhu..... oooo da encem brader with 3 sepets :) miss dem alreadi

Mama Qiestina berkata...

bg aseng, yat dah tempek syomel peek gath geng kembo kat entry ini :

http://huneyhubby.blogspot.com/2011/04/si-kembar-mereka-sememangnya-anugerah.html

nanti tlg kenalkan eh, yat tak kenal sgt derang.ehehe

Hasrita Lalik berkata...

Assalamualaikum.best sgt dpt kumpul kembar-kembar ni,,hehe,,saya pun nk share gak.. Actually, sy pun kembar gak,,ni blog saya http://hasritasahaja.blogspot.com/ and ni plak blog kembar saya http://dinasyariena.blogspot.com/..

Huszaini berkata...

Waalaikummussalam.. haa... ok tuh! nanti saya update dalam list kembar saya! tq yer!!

exabytes unlimited