Kembar 5 pasang = 10 orang! Ramainya!

Pernah jumpa dalam satu famili ada 5 pasang kembar tak?
Aku rasa mesti kau orang tak pernah! Tapi aku pernah!! Best gila! Ramai siot! Penuh rumah!! Lima kali beranak  dan dapat 10 orang!!

Mesti mak bapak diorang kelam kabut jaga kembar-kembar nih!!!
Tak percaya?! Meh aku tunjuk gambar dia orang dari yang besar sampai yang kecil!


Hehehe... ok ok aku tipu! Aku nak perkenalkan geng-geng kembar yang baru aku masukkan dalam list kembar aku... Meh laa lawat dia orang yer!! Ada antaranya yang akan datang pada hari Ahad ni sama-sama berkelah dengan kita semua!!

Mula-mula aku nak kau orang tengok kembar nih!!
Err.. semua gambar adalah dicilok dari tuan punya blog... :)

1. Kembar Adam dan Aqis



2. Lepas tu, awek kembar Masiha

Dia yang tudung cerah tu kot! hehehe
3. Lepas tu si bujang comel ni pula! Kembar tak seiras tetapi dua-dua lelaki! Subanallah! Abang dan adik err... tak jumpa nama diorang.. hehehe


4. Kembar ni dah besar dah tapi saja letak gambar masa diorang kecil! Aqiel dan Aqief



5. Dan yang last tapi bukan terakhir.. err. boleh ayat camni? hehehe.. Kembar Haziq dan Hazim



Jadi marilah kita menerjah blog diorang yer!! Yearhhh!!!! Lompat!!




Ulasan

azwaimran berkata…
huszaini..
dah lama sy jd silent reader blog kembar 3A ni,hari2 baca..tp baru skang br tingat nak kongsi blog kakak kawan sy pun ada kembar jgk..baru lam 6 bulan camtu..g la terjah blog dia...hehe
ni ha link dia...
http://atief-muaff-nuzaiff.blogspot.com/
Nur Mudrikah berkata…
saya suka kawan dgn org kembar..
balik umah pun jumpa kembar,abah saya la..haha
~Masiha Sulaimi~ berkata…
wahhhhh...nama kiter ada dalam blog ni la...best2...!!! tq bebanyak tuan blog...=D
Citarasa Rinduan berkata…
papa kembar..
wah,......bestnya makin jumpa ramai geng2 kembor..
tahniah yer
ilasofi berkata…
assalamualaikum..seronok la baca blog awak..suami sy pun ada adik kembar..perempuan..sy pun ada peluang nak dpt anak kembar..hehehe..berangan p la no..
Huszaini berkata…
nelly: comel kan! heee.. suka!

azwaimran: terima kasih! terharu laa ada silent reader nih! tak sangka!! saya dah terjah blog dia pun! dah promote dah!

Nur Mudrikah: hehehe InsyaAllah nanti dapat laa kembar juga tu!

Masiha: sama-sama! hehehe

Ayu: tq Ayu! bila ada pembaca macam korang semua nih, semangat jer nak update blog! hehehe terima kasih sangat2!

ilasofi: waalaikummussalam, terima kasih yer! Alhamdullillah ada orang suka tulisan saya yang tah hapa-hapa nih.. ehehe.. kalau ada gen tu, InsyaAllah boleh dapat... rajin-rajin berdoa InsyaAllah dapat!

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!