Rabu, 30 Mac 2011

Menu Berkelah! Sedapnya!!

Haa.. sebelum aku cerita menu berkelah nak cerita benda lain sikit..

Alhamdullillah dari respon yang aku terima, InsyaAllah kali ni lebih ramai yang sudi join perkelahan kita ni... Rasa-rasanya lebih 15 geng kembar akan hadir... Gila seronok aku! Seronok pun tak gila cam aku nih!! hehehe

Ramai geng kembar di Facebook dan Blog akan berjumpa pada hari Ahad nih!! Kita tengok kekalutan yang bakal berlaku! Hehehe..


Pada hari tu juga InsyaAllah ada famili kembar yang akan sambut birthday kembar mereka bersama-sama yang datang pada hari tu, rasanya ada 3 famili akan bawa kek birthday. Jadi kita akan nyanyi lagu birthday sama-sama yer!!

Untuk tentatif lama tu aku ubah sikit, okeh tentatif baru macam kat bawah nih,

Tentatif:

10.00 pagi - Para 'pengelah' berkumpul di Taman Seri Empangan



10.30 pagi - Sessi berkenalan dengan para pengelah

10.40 pagi - Mari bergambar beramai-ramai!


10.50 pagi - Acara potong kek birthday kembar (Nyanyi lagu negaraku dulu lepas tu baru lagu birthday! ok! hehehe) dan makan-makan!

11.00 pagi - Santai Bersama Ben Ashaari dan 1tube.my


11.30 pagi - Acara Bebas bersantai dan berkelah!


Ok. Kalau ada apa-apa kemuskilan boleh call aku 012 6929 150, email aku aseng1@gmail.com atau FB


Menu untuk perkelahan tu ialah (semua gambar adalah di google yer! Tak semestinya sama dengan yang dibawa nanti!) (Klik nama menu untuk tengok tukang masaknya!)







Ni mak bapak jer yang boleh makan! Budak-budak tak boleh! kui kui kui!!


Ohh! ni ker puteri ayu! aku tau makan jer! huhuhu




Tak sabar laa pula nak jumpa korang nih! hehehehe!

Jumpa disana yer!!

15 ulasan:

@e_da berkata...

bestnya mesti meriah..

Huszaini berkata...

Jom laa join datang makan sama2!! Mai lah!!

ADEEYA berkata...

OMG sedapnyeeeee~

yanadaniel berkata...

yum2 best nyer tp gambar kek Xmenarik :) sowee 2 say sbb bak kek mmg yana kondem :) sbb expert kek :)

Huszaini berkata...

hahaha! tu main amik dari google jer tuh! belasah jer!!

Nurul Hanan Nor Shakiman berkata...

InshaAllah kalau dapat datang ummitwins n fmly bawak jugak..sbb kalo nk janji takut last minit tak dapat dtg..

Huszaini berkata...

Orait! Harap2 dapat datang la yer!

nur berkata...

insyaallah kita jupe ramai2 tp xtaula sempat makan ke x. aritu tu pun xsempat nk makan...aktif sgtla kembar - mama azharazfar

nur berkata...

bestnye...insyaallah kita jupe ramai2 nti. tp xtaula dpt makan ke x..aritu tu pn xdpt nk makan. aktif sgt kembar-mama azharazfar

||aLeaSaRa|| berkata...

salam semua!insya Allah kalau ada rezeki kite akan cuba datang kejap.sebenarnya mlm minggu tu kite tido umah uncle kat usj berkumpul ngan atok dan family,ada makan2.rasanya dr sana kot kite sggh pjya esoknya.erm nak bawa apa huhu??idea...idea....kena godek google gak ni he3...

the triplets berkata...

seronoknya dapat berkumpul ramai2, makan2...jgn lupakan alya niesa ngan syasya yer...

Izan Ishak berkata...

wahhhh...teruja sgt tgk sume menu2nya!

tak sabar nak berkelah~

Diana berkata...

uik..ramainye bawak cakes...saya nk tukarlahhh tuan Pengerusi...saya nk bawak mkanan utk anak2..contohnye..Nugget, Sosej goreng,kentang goreng..Saya chop tau..nanti klu byk benda sama x abis pulak..

Puteri Salju berkata...

salam kenalan..

i follow u

Elif Putrisari berkata...

sedap kali itu Gamis Modern
Baju Batik Modern
Baju Batik Modern
Paket Internet Tri
Potato Recipe
Trik facebook

exabytes unlimited