Isnin, 28 Mac 2011

Wartawan Majalah Pa & Ma nak datang berkelah dengan geng kembar???!!!

Haa!!! terkejut den!!

Betul ke dia orang nak datang? Macam mana dia orang tau?
Alhamdullillah laa kalau dia orang sudi datang Jom Berkelah dengan Geng Kembar nih!
Sebab aku takde pun nombor contact dia orang..

Tapi ada sorang geng kembar di FB ada no contact dia orang.. InsyaAllah wartawan tu akan datang.. Tapi jangan berharap sangat yer.. sebab aku tak tau apa-apa pasal contact wartawan nih.. orang lain yang tolong uruskan... Terima kasih pada Raudhah Yatim sebab call wartawan tu!

Ni antara perbualan aku dengan dia..

Haa.. kalau dia tak bleh datang tu.. siapa-siapa yang ada camera best-best tu ambil laa gambar banyak-banyak yer!

6 ulasan:

YAYA AZURA berkata...

waahh..bestnya..glemer sakan anak-anak..kalau kuar majalah kena beli nie...

CiK Jue aka ibu FarisYah berkata...

besnye..kita anak tak kembar boleh join jugak ke...

Huszaini berkata...

yaya: hehe

cik jue: datang laa! semua dijemput datang! :) meramaikan majlis!

IbuAmirAmirah ;P berkata...

wawawawa..bestnyeee...okeh..nak bwk kamera yg tak best jugak tuh..hehhe

Izan Ishak berkata...

bestnya kalau dorg jadi dtg...

seronok tgk geng2 kembar masuk majalah pulak pasni~

nur fatihah berkata...

bestnyer...mmg glamer la twins2 comel2 nih...

exabytes unlimited