Ahad, 13 Februari 2011

Alhamdullillah selesai sudah!

Alhamdullillah selesai dah event Jom Berkelah Dengan Geng Kembar. Walaupun aku terlambat sampai aku, aku ucapkan jutaan terima kasih pada yang hadir..

Walaupun event kita dalam hujan yang lebat, tapi tetap meriah. Sempat lah snap 2 3 keping gambar... Terima kasih pada Harian Metro sebab sudi hadir pada event ni. InsyaAllah akan disiarkan dalam ruangan keluarga. Bila tersiar tu aku pun tak tau... nanti dia orang akan inform aku... nanti aku inform kau orang..

Aku suka dan happy sangat sebab dapat tengok kembar ramai-ramai ni... macam-macam perangai ada... ada yang diam, ada yang terrer nangis.. hehehe... ada yang memula diam lepas aktif... macam-macam laa perangai... Seronot tengokkannya!!

Kat sini aku nak minta maaf pada yang hadir atas kekurangan yang ada pada majis tu, mungkin aku tak dapat tegur semua orang yang hadir... mungkin aku sempat bercakap dengan kau orang, harap jangan berkecil hati yer.. aku ni manusia biasa... Dengan keadaan hujan yang lebat tu.. semua perancangan jadi tergendala... maafkan aku... hadiah lucky draw ni aku berjanji akan beri pada semua yang hadir... pada yang datang tu sudilahnya memberi alamat kau orang di email aku, aseng1@gmail.com untuk aku hantarkannya ke rumah kau orang terus..

Dalam keadaan hujan lebat basah tu, kami dapat beramah mesra dan tengok perangai anak-anak kembar dan tak kembar masing-masing... hehehe.. sukalah saya!! ehh sukalah aku!! Ben Ashaari pun datang dengan wife dia.. wife dia wish nak anak kembar 4...  kau orang doa-doa laa kan ya! Moga tercapai cita-cita wife dia.. Ben kau dah ready ke nak tinggalkan alam gym nanti sebab kena jaga kembar 4 nanti? hehehe boleh baca entry dia pasal kembar 4 kat sini..

Sekali lagi nak ucapkan terima kasih pada semua yang hadir antaranya...


  1. Hanani
  2. Ummie
  3. Eida
  4. Nur & Rozi
  5. Qis
  6. Yat
  7. Ida
  8. Aqien
  9. Ben Ashaari
  10. Nisa
Pada yang takde nama tu.. aku minta maaf sebab nama ni jer yang ada kat senarai aku.. harap dapat beritau aku jika nama kau orang tak de...

Oklah kita layan gambar yang aku main snap jer..  Terima kasih pada sahabat aku Azlan Mohd Shidid sebab sudi datang ambil gambar kami-kami semua... 




Aku rasa akak blogger baju coklat ni takde nama dalam list aku..  kalau baca harap dapat beritau aku yer dan bagi alamat nak pos hadiah sekali..







Giler ko! dapat bergambar dengan Ben! Dia memang sempoi! Sapa kata dia sombong? Mana ada!!! 




Akhir kata.. maafkan aku atas segala kekurangan yang berlaku...
Lain kali kita buat lagi yer!!

22 ulasan:

Tuan Penasihat berkata...

uiks macam seronok jer.
BEN pun ada?
semua tu bloggers ke?

eT berkata...

xder kembar pon leh join eh...
rugi xjoin akak2 sume...ngeee

the triplets berkata...

tahniah...

erienz berkata...

seronknye tgk anak2 kembar...mst mcm2 keletah...

Mamaleesya berkata...

seronoknyee...rugi pulak tak join :)

Elly & Emmy berkata...

seronok dapat jumpa auni, auni, auni and the geng.. comel sungguh diorang..
mekasih pd abah and family coz mengadakan gathering ni.. memang bess.. tapi tu laa .. terlupa plak bawak camera.. hee. rugi..

ADEEYA berkata...

wah wah meriahnyeee mesti best gile kannnn :D

ummie berkata...

best..seronok tgk gelagat si kembar..mcm2 perangai..tak sabar nk buat 2nd gathering...tp kali nih kita mesti ada plan lain kalo ujan..hehehhe

auni auni auni sangat comel...semua pon comel...

Mama Kembar 3 berkata...

only one word - BESTTTTTTTT! ;-)

Shaofie berkata...

bang, sorry xdpt join sebab ade hal lain. btw, saye tgk gamba pun dah best gilerr... its okay. lain kali, InsyaAllah saya cuba join.

Mama Qiestina berkata...

kita yang takde anak kembo pon menyelit kan :P

one wordss! supersyomels!a

tunggu eh gambo cuns sy belogkan, tgh mengecam nama & gambo geng ekmbo ni.hehe

mummy darwishes berkata...

BEST...BEST..BEST...BESTTTTT...
xtau nk ckp cmne nye best..walaupun kbyknnye xprnh jmpa/ kenal tp mmg meriah la...hopefully lps ni dpt gather2 lg....

Huszaini berkata...

terima kasih pada yang datang! yang tak datang insyaallah kita buat lagi kita jumpa lain kali yer!

~: nisa :~ berkata...

Best dapat jumpa gang kembar yang syomel2 tu...... ingatkan dah tak sempat dah... sampai last sekali.. terima kasih pada abah aunis..

Mama AqiL berkata...

bestNye tengok gambo2 kembar nie...

aritue hujan kan...memula nak g terjah jea...tp memandangkan ari golap jea..so tak dpt lah nak g..kalau tak sure aqil irsyad leh jumpa ngan aqil ryan kan..

Rizziela berkata...

nak g gak..tapi hujan plak..rugi ajer kan x joint sekali

Mama Qiestina berkata...

okay dahlinks seme,

gambo gath geng kembo ai dah belogkaaaan yeee..sila terjah my belog :)

amiey lee berkata...

aiseh ingatkan hanya tuk geng kembar aja..

takde kembar pn leh join ye..huhu takpa next time ai hangkut sarah n ashraf join ye

MamaFarhan berkata...

best yer.... sayang x dpt nk joint... ada kelas... huhuhuhuh

nur aisya humaira berkata...

waaa,geramnye tgk kembar-kembar...:)
salam maulidur rasul..:)

SURIA AMANDA berkata...

seronoknya..twins Lisa lom lahir la..kalau dah lahir nanti boleh la join u olls kan?

nur easy berkata...

semua twins ke ni.. alalala x dpt bygkn kecomelan beramai2 mcm ni..

exabytes unlimited