Betina laknattullah!!

Aku nak minta sokongan dari kawan-kawan semua, ada seorang betina laknat telah hina Nabi Muhammad di wall FB dan info dia.

Aku minta kita laporkan pada pengurusan FB supaya akaun betina ni disekat dan ditutup terus!!

Apa yang perlu kita buat..



buka profile FB dia Betina laknat! dan ini!! Dia ada 2 akaun! dia menggunakan nama Jasmine Slalu Hepi
Orang Indon tapi beragama kristian kalau ikut gambar profile dia ada salib


Klik Report/Block this person

Pilih >>> Inappropriate Wall post





dan Block dia sekali



dan kalau boleh buat sekali untuk Inappropriate Info di info dia

Lepas tu pilih wall post dia untuk di block. Buat banyak kali sehingga kau orang tak boleh masuk lagi dah ke profile dia. Dia pun tak boleh tengok profile korang. FB dan masukkan dia dalam block list korang.


Buat ini juga!!


Report as Abuse..






Sila sebarkan demi Allah Rasul dan Islam! AllahuAkbar
Bertindak sekarang juga!

Ulasan

Noriz berkata…
iskhhh...nauzubillah...memalukan agama kite yg suci je...huhu
Citarasa Rinduan berkata…
subhanallah..
orang indon kan?
tapi sesama agama
semasa kaum

amat2 memalukan..
Idy berkata…
amboi!! sungguh lantang dia menguntuk nabi muhammad saw.Takpe Allah tu sentiasa ada..

sama2 kita block si perempuan giler ni..
feizal berkata…
kite bakor jer..bakor!bakor!

p/s: bro, mcm mana nk freezekn post supaya stiase duk atas skali?
Huszaini berkata…
mula2 post automatik cam biasa

lepas tu edit kat post option tu

pilih tarikh dan masa untuk ko lekat sampai bila.. contoh post hari ni, tapi ko nak stay sampai 2020 ko tukar jer tarikh dia jadi tahun 2020

paham dak? tak paham nanti aku cerita lagi.. :)

pada semua! memang laknat dia nih!!
~conangirlz~ berkata…
ee...cm ape je sesuke ati ckp cmtu..nie cm bukan ISLAM jee..dh buat dh..thnx for sharing tht info..mntk kebenaran nk publish gak dlm blog sye bleh?
~LaDaYaNa~ berkata…
memang nak kena laknat la pompuan nie nnti kat akhirat sane..nauzubillah...
storyfromme berkata…
melampau betul die ni.
Hidayati berkata…
Melampau betul le. Apa rasa dia kalau orang hina agama dia. Betul tak de otak!
Hidayati berkata…
Oh.. sambung lagi.... dia tu lah penghuni sedalam-dalam neraka jahanam. Maaf tuan rumah. Geram sangat ni!
mama maman berkata…
DUNIA SKRG.... MENAKUTKAN...
Mamaleesya berkata…
sy share di profile fb sy. tq
Huszaini berkata…
sebar2 kan lah yer!

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!