Rabu, 2 Mac 2011

AMRAFAHAN Di Harian Metro

Alhamdullillah, pagi tadi masa aku hantar anak-anak aku di Taska KBS, aku dapat panggilan dari member sekolah aku, dia kata gambar anak-anak aku ada dalam metro. Oh! Baru aku teringat! Masa gathering dengan geng kembar wartawan harian metro ada datang. Lama dah rasa gathering tu! Baru hari ini keluar harian metro.

Bukan anak-anak aku jer yang keluar harian metro, geng-geng kembar lain pun ada! HananiUmmieEidaNur & RoziQis dan Nisa tapi sampai lambat sikit masa gathering tu.Yat pun ada sekali! Ben Ashaari pun datang dan juga Ida serta Aqien.

Terima kasih yer semua pada yang datang gathering hari tu!

Nanti kita buat gathering lagi yer! Kumpul lagi ramai geng-geng kembar!! InsyaAllah











Kalau nak baca online boleh klik bawah ni:- 



Gambar dari Harian Metro Online










25 ulasan:

Suliana berkata...

WOW.. TAK SIA2 GATHERING.. MASUK PAPER TU.. HEHE

Huszaini berkata...

terima kasih! hehehe... malulah kami!

puan nina berkata...

comel bangat auni auni auni.. brape mukasurat la tuh..penangan kembar!

Elly & Emmy berkata...

wah comel geng2 kembar niii.. tak sempat nak beli lagik metro.. intai2 dulu kat sini..

Izan Ishak berkata...

suka3...mmg comel3 semuanya~

ummie berkata...

alaa..blom sempat beli...waaa
gathering lps nih mesti lg best..hihihi

ida berkata...

wahhh..glamer gituk hehehe..2nd gathering ni nak panggil sapa plak ni ehehehe

najwa's berkata...

wah2, bestnya :)

Mamaleesya berkata...

tahniah...cumilnye auni3...

~: nisa :~ berkata...

Ammars tak de... sebab sampai lewat...

IQ = Iez Qis berkata...

waahhh~~ masuk paper auni auni auni!!!

Sky0ne berkata...

Cayalah!!

KyêrulL berkata...

Bestnya ada anak kembar ^,^ dan best juga dpt masuk paper hiks3 :D

Adahunny berkata...

haa...baru nk cakap.td tgk metro tetiba macam cam je bebudak pompuan kembar 3 tuh..rupanya betul lah si auni auni auni nih..hehehe soo cute!

nazrul ashraff berkata...

comelnya diorang..wiii..patut la hari tu inche ben mcm ada mention pasal cmne nak dapat anak kmbar..haha

Citarasa Rinduan berkata...

tahniah..
saya GEGAR SINI, teruja sbb semalam petang mmg ada baca ttg kisah gathering kalian...

Huszaini berkata...

Terima kaasih yer semua! Happy tak terkata!

Hj Kapot Family berkata...

Wah masuk paper la... bez nye...
popular c.zaini n family.. hehehe.
mmg comel la Auni, Auni n Auni 2...:)
Semoga hpy2 sllu...
(shasha)

lady dayana. berkata...

grrr geram nye tgk ! cuteeeeee betul ! :D

the triplets berkata...

tahniah yer...

the triplets berkata...

tahniah yer...

the triplets berkata...

tahniah yer...

Huszaini berkata...

terima kasih shasha!

terima kasih the triplets!

||aLeaSaRa|| berkata...

hye bro!kite siap bawa balik keratan akhbar ni nak tunjuk kat hubby.sedih sgt tak dpt join.petang tu kite masuk wad hosp pjaya huwaa....suka sgt baca pglman korang semua.next time ada rezeki nk join huwaaaa!

Noriz berkata...

dah standard artis la kembar2 tu kan... dah msuk paper, dah masuk tv...bestnyee

exabytes unlimited